Sikeresen zárult az M0-s próbaterhelése

2021. augusztus 31. 13:56

A tanévnyitás napján járható lesz a Deák Ferenc híd.

2021. augusztus 31. 13:56
null

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) tájékoztatása nyomán, a terveknek megfelelően augusztus végére befejeződtek a Deák Ferenc híd északi hídjának teljes lezárásával járó javítási és megerősítési munkák. Most a beruházó NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. adott ki közleményt, melyben leírják: a munkákat ellenőrző próbaterhelés is sikeresen lezárult kedden – írja a Magyar Építők.

Szerda kora reggeltől kezdve az M1-es autópálya felé vezető északi oldali hídon három forgalmi sávon, az M5-ös autópálya felé vezető déli oldali hídon pedig teljes szélességben (3 forgalmi sávon és a gyűjtő-elosztó sávon) haladhat a forgalom.

A várhatóan karácsonyig tartó további munkálatok miatt újabb teljes lezárásra már nem, csak néhány órás eseti hétvégi forgalomkorlátozásokra lehet számítani.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
útonjáró
2021. augusztus 31. 14:44
kedves szerkesztők: nem az "M0-st" próbaterhelték, hanem egy M0-s hidat...
fogas paduc
2021. augusztus 31. 14:20
Hiányozni fog az irányonkénti 1 órás ácsorgás a dugóban.
Wezuv
2021. augusztus 31. 14:18
Az M0-s úgy szar ahogy van. Fótozzák évek óta, soha nem lesz kész...
lendvaiildiko
2021. augusztus 31. 14:17
Igy legalább begyorsul a Körút, a Rákóczi út! Mindenki láthatja Gelike, hogy az egész aknamunka mögött Orbán Viktor, a Fidesz, Erdogan és Vlagyimir Putyin állt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!