Megkezdte munkáját az ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzs

2021. augusztus 20. 09:35

A kormány idén minden idők legnagyobb szabású, több napon át tartó Szent István-napi fesztiválját szervezte meg.

2021. augusztus 20. 09:35
null

Megkezdte munkáját az augusztus 20-ai nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzs reggel 7 órakor – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken a Facebookon. Kovács Zoltán bejegyzésében úgy fogalmazott, minden készen áll, és a meteorológia szerint még az idő is kellemes lesz.    

A kormány idén minden idők legnagyobb szabású, több napon át tartó Szent István-napi fesztiválját szervezte meg. A központi programok között lesz parlamenti nyílt nap, Magyar Ízek Utcája, délután a szokásokhoz híven megrendezik a Szent Jobb-körmenetet. Hagyományteremtő céllal felvonulást rendeznek az Andrássy úton.    

Este „Európa legnagyobb tűzijátékát” tartják a fővárosban, a hétvégén pedig további programokkal és koncertekkel várják az ünneplőket. Augusztus 20. hivatalos állami ünnep az államalapítás és az államalapító Szent István király emlékére.

(MTI)

Kép forrása: MTI/Miniszterelnöki Kabinetiroda

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarcsi
2021. augusztus 20. 12:24
Éljen soká az operatív törzs!
jánosbácsi
2021. augusztus 20. 09:57
Sokba fog kerülni ez nekünk. Mi a fasznak kell egyáltalán tűzijáték? Ráadásul Európa legnagyobbika? Azért, hogy a felcsúti rém még egyszer utoljára kiélvezhesse a hatalmát. Rajta kívül még kinek jó ez bocikáim?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!