Kényszerleszállást hajtott végre a Monaco futballcsapatának repülőgépe Budapesten

2021. augusztus 26. 12:12

Szerdán még a Sahtar Doneck vendégeként léptek pályára.

2021. augusztus 26. 12:12

A Monaco labdarúgócsapata hosszabbítás után 2–2-es döntetlent játszott a Sahtar Doneck vendégeként szerda este a labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörében, ezzel kiesett a sorozatból és az Európa-liga csoportkörében folytathatja.

A meccset Harkovban rendezték meg, a hercegségbeliek pedig rendkívül csalódottan hagyták el a stadiont, kalandjuk azonban ezzel még nem ért véget – számol be az Index.

Eredetileg úgy volt, hogy a francia élvonalban szereplő együttes éjjel érkezett meg volna Monacóba, ám a villamosenergia-termelő meghibásodása miatt az őket szállító repülő kényszerleszállást hajtott végre Budapesten.

A  L'Équipe arról ír, hogy a gép biztonságosan leszállt a magyar fővárosban. A francia csapat pedig csütörtökön napközben folytathatja útját.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2021. augusztus 26. 13:05
REMÉLJÜK, jó időre nem is jönnek Budapestre, NEM KERÜL a Fradi velük egy csoportba az EL-ben!
alter_ego
2021. augusztus 26. 12:44
Jó hogy nem nézték malajziainak...
aaabbbccc
2021. augusztus 26. 12:42
villamosenergia-termelő ? hat a generator lehet egyszerubb lett volna
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!