Karácsony: Vegyetek részt Magyarország felszabadításában!

2021. augusztus 23. 10:51

A főpolgármester Facebookon jelentkezett be az előválasztás kezdetének alkalmából.

2021. augusztus 23. 10:51
null

„Történelmi a mai nap: kisfiam elment a gimnáziumi gólyatáborba és elkezdődik az előválasztás” – írta Facebook-bejegyzésében Karácsony Gergely, amelyhez egy bő kétperces videót is csatolt. Amint korábban írtunk róla, közös videóban buzdítanak az előválasztáson való részvételre az ellenzéki pártelnökök.

Új korszak nyílik Magyarország életében 

– kezdte mondandóját Karácsony Gergely. A főpolgármester szerint történelmi ez a nap, mert az előválasztás nemcsak egyszerűen a kormányváltásról szól, hanem arról, hogy „megváltoztatjuk gyökeresen a politikát, és visszaadjuk nektek”.

Vegyetek részt Magyarország felszabadításában!

– zárta videóját a miniszterelnök-jelölt. 

Az előválasztás első fordulója szeptember 18-a és 26-a között lesz: ekkor lehet majd szavazni az egyéni jelöltekre és a miniszterelnök-jelöltekre is. Utóbbi versenyben a három legtöbb voksot kapó a második fordulóban is megmérkőzik, ez lesz október 4-e és 10-e között.

Fotó: Trenka Attila 

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pista6
2021. augusztus 24. 10:35
Karigeri te már eljátszottad a saját szavazóid bizalmát is! Takarodj a közéletből de nagyon gyorsan!
Faterohm
2021. augusztus 24. 08:05
Geri te fordítva ülsz a lovon. Vissza adnád nekünk a politikát? Te egy báb vagy Fecó mozgat téged. Vedd már észre addig kellesz neki míg a céljait el nem éri. Utána Kubába kerülsz,
betakentaur
2021. augusztus 23. 22:23
Ebben a dróton lógó égős felvételben ott leledzik a teljes baloldali széles-spektrumú igénytelenség. Gratulálok. Választási plakát is lehetne, akárcsak a "tovarisi konyec" . Isten (és a szavazók) óvják Magyarországot!
Alvarez
2021. augusztus 23. 21:32
A fogait még mindig nem sikerült megcsináltatnia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!