Horváth Csaba: Hadházyt nem érdekli az igazság

2021. augusztus 20. 11:01

A zuglói polgármester szerint hazugsággal próbál előnyt szerezni a volt LMP-s politikus az előválasztási csörtében.

2021. augusztus 20. 11:01
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Horváth Csaba végül feljelentette Hadházy Ákost. Augusztus 18-án, szerda délben lejárt a határidő arra, hogy Hadházy Ákos bocsánatot kérjen, mert „hazugságokat fogalmazott meg a zuglói ingatlaneladásokkal kapcsolatban” – fogalmazott a zuglói politikus.

Horváth Csaba úgy véli: tételesen megválaszolták és cáfolták Hadházy állításait

Zugló szocialista polgármestere hazugságnak nevezte azokat a kritikákat, amiket Hadházy Ákos hozott fel a közelmúltban a kerületi önkormányzat működésével kapcsolatban – írja az atv.hu. Horváth Csaba a Spirit FM Aktuál című műsorában közölte: Hadházy azon állításával szemben, miszerint a kerület suttyomban fideszes oligarcháknak játszana át egy ingatlan, az az igazság, hogy a 3 éve sikertelenül árult ingatlan eladását két napilapban, jelesül a Magyar Nemzetben és a Népszavában is meghirdették, emellett az ingatlan.com portálon, illetve az épületre is ki van rakva az eladó tábla.

Horváth Csaba úgy véli: tételesen megválaszolták és cáfolták Hadházy állításait, de azok róla leperegtek, az igazság nem érdekelte. A politikus méltatlannak nevezte Hadházy nyilatkozatait, és szerinte inkorrekt hazugsággal előnyt próbálni szerezni az ellenzéki előválasztáson. Horváth szerint a Momentum színeiben induló politikus

úgy viselkedik, mintha ő lenne itt a nagy rendrakó, de nem csinál mást, mint becsapja a közvéleményt”

– állította Zugló polgármestere.​ A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg.

Kép forrása: MTI/Illyés Tibor

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. augusztus 20. 15:29
Te aztán tudod,hogy mi az igazsá!!!!????? ..... nyihahahehihuhhahihi....
2xli
2021. augusztus 20. 13:31
Olyan kíváncsi vagyok, hányan fognak előszavazni és milyen eredményre jut Magyar György.
zakar zoltán béla
2021. augusztus 20. 12:07
jájj
Nehidd El
2021. augusztus 20. 12:00
Hadházyt nem feljelenteni kellene, hanem venni neki egy doboz Xanaxot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!