Homoszexuális pár került az ELLE címlapjára

2021. augusztus 17. 11:43

Pál Márton és Hanol Ádám került a magazin címlapjára.

2021. augusztus 17. 11:43
null

Homoszexuális pár került az ELLE magazin címlapjára. 

– írja az ELLE Instagram-oldala. Mellettük Jordán Adél és Székely Kriszta, illetve Oltai Kata és Nagy Zsolt is címlaposak voltak.

 

 

 

Nyitókép: Instagram

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NOMan
2021. augusztus 18. 21:08
Szájer megdöbbentő volt!!!!!!! Leszarom hogy a pasikat szereti, és orgiákra jár !!!!!!! Drogozik ??????? BASZÓDJ MEG JÓZSI BASZDMEG !!!!!!
tevevanegypupu
2021. augusztus 18. 08:35
Persze..meg akarták szüntetni a magyar ELLE-t..most nagyon muszáj nekik igazodni..amostani ELLE másik címlapján Jordán Adél és Székely Kriszta van..én azt vettem meg..az egész újság erről szól..de már az előző is..és kizárólag zsidók vannak..a művészek,írók, melegek..nagyon-nagyon ritkán más.. hírek..mind nekik és róluk..szóval a célközönség Magyarországon ők..A francia eredeti azért nem ennyire szélsőséges..Szép újság egyébként, de nagyon egyoldalú..A képek Jordánékról egyébként nekem nagyon erőszakoltnak tűnnek..a két férfi talán nem annyira..Van egy heteró pár is..ők is inkább magamutogatók..és idegesítőek..Jó lesz a fiatalokkal sokat foglalkozni, ha nem akarjuk,hogy a "trendhez" akarjanak tartozni..
Vad Virág
2021. augusztus 18. 05:23
Szépek vagytok, fiúk. Azért nekem el kell takarnom egyikőtök arcát. Együtt azért furi. Bántás nélkül mondom.
Mich
2021. augusztus 18. 01:02
Létrehoznak gagyi női újságokat - aztán hirtelen buzi férfiakat tesznek a címlapra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!