Kábítószerrel a zsebében mászott be a rendőrségre egy afgán férfi

2021. augusztus 02. 15:51

A VII. Kerületi Rendőrkapitányság udvarára mászott be egy zavart félmeztelen férfi, kábítószerrel a zsebében, majd a rendőrök láttán visszamászott, ám már nem jutott messzire.

2021. augusztus 02. 15:51
null

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság udvarára mászott be egy megtépázott öltözetű férfi 2021. július 28-án 16 óra 30 perc körül – írta meg a Police.hu. A zavartnak tűnő alakot a készenléti alosztály bűnügyi technikusa vette észre először. Az egyenruhást meglátva az ismeretlen kimászott a kerítésen – nyomában a rendőrrel. A férfi többszöri felszólításra sem állt meg, de a rendőr zászlós, és a közben szintén odaérő nyomozó néhány méteren belül feltartóztatta. A férfiról kiderült, hogy külföldi, magyarul nem tud, és iratok sem voltak nála.

Az erzsébetvárosi rendőrök adatgyűjtése során hamarosan a következő történet rajzolódott ki. A Magyarországon jogszerűen tartózkodó 25 éves afgán állampolgár a Keleti Pályaudvar közelében egy kocsmában verekedésbe keveredett, táskáját és iratait hátrahagyva onnan menekült be a kapitányság udvarára. Holmija között a rendőrök néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak, ami magyarázatot adhat a férfi zavartságára. A VII. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított eljárást, a lefoglalt anyagot szakértői vizsgálat alá vetik. A kocsmában történt verekedés ügyében garázdaság miatt külön eljárást indítottak.

Nyitókép: Police.hu YouTube

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2021. augusztus 02. 18:26
A több 100 éve itt tartózkodó migránsaink üldözték. Az életét mentette, az anyag sokadlagos gond lett.
robag
2021. augusztus 02. 16:08
Na ezt is kár volt az országunkba beengedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!