Dobrev: Onnan tudod, hogy egy DK-s rendezvényen jársz, hogy sok a nő

2021. augusztus 12. 09:06

„Tudtátok, hogy azokban az országokban, ahol több a női vezető, ott kisebb a korrupció, kevesebben gyűlölködnek, ellenben többet költenek oktatásra, szociális kiadásokra?” – tette fel a kérdést a miniszterelnök-jelölt.

2021. augusztus 12. 09:06
null

Onnan tudod, hogy egy DK-s rendezvényen jársz, hogy sok a nő és a női politikus – írja legfrissebb Facebook-posztjában Dobrev Klára, aki  egy tegnapi rendezvényen épp arról beszélgetett, miért van szükség még több nőre a politikában.

„Tudtátok, hogy azokban az országokban, ahol több a női vezető, ott kisebb a korrupció, kevesebben gyűlölködnek, ellenben többet költenek oktatásra, szociális kiadásokara?! Nem én állítom, ezt mutatják a tapasztalatok. Azt viszont tudom, hogy én egy ilyen országot szeretnék. És ezért vállalom, ha rajtam múlik, a következő kormányban és a közigazgatásban sokkal több női vezető lesz. Nem több mint férfi, hanem csak pontosan annyi” – érvelt a DK miniszterelnök-jelöltje.

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsuhú
2023. szeptember 28. 04:52
A nőket - kevés kivétellel- nem szabad a politika közelébe engedni, s pláne praktizálni benne! Ugyanis mig politizálni hideg fejjel kell, ők csak a zsigerihez értenek. Bizonyiték rá a sok nyugati elfuserált női politikus a kormányokban, parlamentekben, EP-ben és EB-ben, no meg a hazai mintapéldányaink az országgyűlésben, önkormányzatok vezetésében, az ellenzéki tüntetéseken.
néhai Ch.Pilot
2021. augusztus 14. 11:00
Ja. Meg van ott egy nőimitátor.
syphax
2021. augusztus 13. 07:45
Mondáá D.K. A BAJUSZOS--ÉS SZAKÁLLAS--NŐ.
Kristály
2021. augusztus 12. 14:47
Legszivesebben kitömve látnánk de nem pénzzel kitömve, kitömve mint a medvét amit minap árutak a neten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!