Demeter Márta 2022-től a Jobbik frakciójában folytatná politikai pályafutását

2021. augusztus 15. 11:44

Az MSZP-ből az LMP-be igazolt politikusnő 2022-től a Jobbik frakciójában folytatná munkáját – számolt be a Facebookon Jakab Péter.

2021. augusztus 15. 11:44
null

„Várunk szeretettel, Demeter Márta!” – írta ki posztjában vasárnap a Jobbik elnöke, Jakab Péter. 

Az LMP politikusa úgy döntött, amennyiben 2022-ben újra képviselői mandátumot szerez, úgy munkáját a Jobbik-frakcióban folytatja. 

„Márta személyében az ellenzék már most is egy nagyon értékes képviselővel rendelkezik, aki megalkuvást nem tűrően harcol az Orbán-rezsim ellen. Megtisztelő, ha a rezsim bukását követően a Jobbik-frakció tagjaként, de minden kormányváltó erővel szövetségben közösen dolgozhatunk majd vele az ország újjáépítésén is. Hajrá, Demeter Márta!” – áll Jakab Péter Facebook bejegyzésében. 

 

„Én ma úgy látom, hogy személyesen a legtöbbet akkor tudom tenni a kormányváltásért és az Orbán-rezsim lebontásáért, ha jövőre az ellenzék legharcosabb politikusa, Jakab Péter vezette Jobbik frakciójában folytathatom a munkámat, ha a választóktól újabb mandátumra kapok bizalmat. A Jobbikkal eddig is kiváló volt az együttműködésünk, és jól eső érzés az a politikai és emberi támogatás, amit tőlük eddigi munkám során kaptam” – írta a hírt megerősítő posztjában a politkusnő.

Korábban hírt adtunk arról, hogy január 15-én tartották az első tárgyalást a hivatali visszaéléssel vádolt LMP-s politikus ügyében, aki büntetlen előéletére való tekintettel pénzbüntetéssel megúszhatja. Demeter Márta a honvédséget próbálta hírbe hozni azzal, hogy törvénysértő módon szállította Orbán Viktor lányát.

hogy január 15-én tartották az első tárgyalást a hivatali visszaéléssel vádolt LMP-s politikus ügyében, aki büntetlen előéletére való tekintettel pénzbüntetéssel megúszhatja. Demeter Márta a honvédséget próbálta hírbe hozni azzal, hogy törvénysértő módon szállította Orbán Viktor lányát.

Fotó: Jakab Péter, Facebook 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2021. augusztus 16. 09:18
Bármi Áronné Hanyatt Hajnalka
Hannah184
2021. augusztus 15. 15:51
Csak dolgozni ne kelljen, mert az nem menne! A saját párja farvizén bizonyára nem nagyon Junta neki zsíros állás .Helyezkedik, mindegy melyik párt, csak fizessen....A nép!
Mikediver
2021. augusztus 15. 15:37
Szánalmas. Mindegy melyik párt, nincsenek elvek, csak csörrenjen a kassza hó elején. Köpedék politikusok
Minnie
2021. augusztus 15. 14:54
Állandóan bizonyítanak : Szocialista-nemzeti szocialista egy tő. Összeálva, mint a kruplistészta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!