Deák Dániel szeretné, ha válaszai nem tűnnének el Karácsony Gergely oldaláról

2021. augusztus 24. 13:00

Deák Dániel politológus sms-ben kérte meg Karácsony Gergely sajtósát, hogy ne tüntesse el a főpolgármester oldaláról a kommentjeit.

2021. augusztus 24. 13:00
null

Tovább gyűrűzik Deák Dániel és Karácsony Gergely vitája. Miután a főpolgármester visszatérve eredeti szakmájához, újra kísérletet tett a politikai elemzésre, kollégája reggel hosszas posztban reagált Karácsony Gergelynek nagy nyilvánosság előtt kifejtett kritikájára munkáját illetően. Karácsony Gergely Facebook-oldalának szerkesztője eltüntette Deák Dániel személyét érintő válaszait, így azokat nem láthatják azok, akik előtt a XXI. Század Intézet elemzőjét kollégája megtámadta. 

 

Fotó: Karácsony Gergely, Facebook

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2021. augusztus 24. 16:26
Jaj, Dani, sokat vársz Karigeritől!
jégecet
2021. augusztus 24. 16:03
Most nézem, iMessage? Akkor iPhone - onnan meg a Pegasus csak egy lépés... :)
Performan
2021. augusztus 24. 15:48
Már a főnök köhintése sem kell, az összes komcsi tudja a dolgát.
Tőzeg Áfonya
2021. augusztus 24. 15:47
Tegnap Karácsony t kritizáltam az oldalán virágnyelven. Nyilván a sajtó lájkolta Karácsony nevében. Ezt szóvvá tettem a poszt nál.Ekkor kapcsolták és pár perc múlva visszavont ák a lájkot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!