Rétvári: A momentumos cégháló vitte el a váciaknak szánt támogatást a váciak elől

2021. augusztus 15. 15:21

Az államtitkár újabb részleteket tett közzé a Cseh Katalinhoz kötődő cégek ügyeiről.

2021. augusztus 15. 15:21
null

„A Momentumos Cseh Katalinhoz kötődő cég saját EU-s pályázatában azt ecsetelte, hogy milyen jól illeszkednek a cég céljai az akkori Fidesz-KDNP-s váci városvezetés céljaihoz. A céges anyagokban elismerték és támogatták, a politikai kampányban kritizálták a jobboldali városvezetést” – írja Facebook-oldalán Rétvári Bence.

– kommentálta az ügyet az államtitkár.

Mint fogalmazott: „azoknak a százmillióknak, amik a momentumos céghálóhoz kerültek, váci cégekhez kellett volna kerülniük. A váciak és a valódi váci cégek elől vitték el a támogatásokat. Akik szerint a »fideszes vállalkozások« elvittek minden EU-s forrást a többi vállalkozás elől, pont azok vitték el a váciaknak szánt támogatást a váciak elől” – zárul  Rétvári posztja.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. augusztus 15. 19:36
Egy politikus mindig előnyben van más anyaszültékkel szemben, mert a közvetlen döntéshozóktól a leghamarabb értesül az új beruházásokról. Így van ez a világon mindenütt, csak akkor ne másszon fel az erkölcsi piedesztálra és ne mennydörögjön onnan a többire, aki szintén élnek ezzel.
Sanyikám
2021. augusztus 15. 18:31
Cseh olyannal próbálkozott amivel bármely politikához közeli vagy, kiskapukat ismerő " vállalkozó " megtett volna, vagy meg is teszi. Mindenre pályázik amire lehet. Aztán vagy megkapja a pézt vagy nem. Viszont ami gusztustalan,hogy beleharap abba akitől az elnyert pézt meg kapja. Hát milyen gerinctelen szarházi ember már a ilyen??! Vidéken, azt a kutyát amelyik bele harap az eltartó gazdájába,kikötik a kért végibe,elverik egy paradicsom karóvl és öt napig nem adnak neki enni,hogy tudja meg kitől kapja a kajáját!
nyugalom
2021. augusztus 15. 17:38
Az oligarcha cseh banda!
Secnir
2021. augusztus 15. 17:27
saját EU-s pályázatában azt ecsetelte, hogy milyen jól illeszkednek a cég céljai az akkori Fidesz-KDNP-s váci városvezetés céljaihoz. A céges anyagokban elismerték és támogatták ... a jobboldali városvezetést” - írja ... Rétvári Bence. -kvázi beismerte, hogy az EU-s támogatásokat azok kapják, akik jobboldaliak, vagy támogatják a fideszt. ennyire hülye nem lehet senki. ja de, rétvári "azoknak a százmillióknak, amik a momentumos céghálóhoz kerültek, váci cégekhez kellett volna kerülniük. A váciak és a valódi váci cégek elől vitték el a támogatásokat." -mert vannak fiktív cégek is, akik ki vannak jelölve. bence, ne folytasd b+ mert polt sem tud kimosdatni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!