Bilincsben a szegedi szatír

2021. augusztus 10. 10:04

Mutogatta magát a villamoson, dühbe gurult, üvöltözött majd ütött.

2021. augusztus 10. 10:04
null

A szegedi rendőrök rövid időn belül azonosítottak és elfogtak egy 65 éves helybeli férfit, aki szeméremsértő módon viselkedett egy tömegközlekedési járművön – számolt be az esetről a Police.hu.

A szatír augusztus 7-én ült le reggel egy nővel szemben a szegedi 2-es villamoson, ahol mutogatni kezdte magát. A sértett felszólította, hogy hagyja abba, de az nem hagyta abba s dühbe gurult, szidalmazni kezdte a nőt, végül egyszer meg is ütötte.

A bejelentést követően az egyenruhások a kapott személyleírás, tanúkutatás és adatgyűjtés alapján rövid időn belül elfogták a szatírt, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak.  Ellene szeméremsértés, garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Nyitókép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. augusztus 11. 04:16
Egy gyönyörű mondat lemaradt: "A szegedi nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására."
Box Hill
2021. augusztus 10. 21:02
Melyik iskolában fog tanítani - kérdezi Dobrevné.
zakar zoltán béla
2021. augusztus 10. 16:10
nő lesz
nyugalom
2021. augusztus 10. 14:30
Csőzik es a pedofil baratja Erden? Csőzik az óvodasokat szabalyozza, mikor mehetnek vagy nem mehetnek ki! A pedofil igy rendelte csőzik et-tól! Bősz mit szól hozza? Csőzik neni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!