Bányai Gábor is beoltatta magát

2021. augusztus 13. 11:18

„Nem szeretnék még egyszer az intenzív osztályon kikötni emiatt a borzalmas, állítólag »nem létező« vírus miatt” – üzente a fertőzésen átesett fideszes képviselő.

2021. augusztus 13. 11:18
null

Bányai Gábor is megkapta a koronavírus elleni védőoltást. 

Mint ismert, az országgyűlési képviselő februárban fertőződött meg koronavírussal, akkor úgy fogalmazott, hogy „ennyire beteg még sosem voltam”. Néhány nappal később a család közölte, hogy a képviselőt február 24-én lélegeztetőgépre kellett helyezni és altatásban tartják. lélegeztetőgépre koronavírus-fertőzés miatt.

Március közepén Bányai állapota gyors javulást követően ismét romlani kezdett, emiatt műtüdőkezelésre szorult, a beavatkozáshoz átszállították Szegedre. A család április 14-én azt írták, hogy a politikus már ötven napja van lélegeztetőgépen – akkorra már legyőzte a vírust, de a vírus okozta károk miatt gépi lélegeztetésre szorult, mélyaltatásban tartották. A képviselő végül felgyógyult a fertőzésből, interjúban is beszélt megpróbáltatásairól.

Most, hogy túlestem a post Covid időszakon és a tünetek nagyrészt elmúltak, fél évvel a Covid fertőzésem után felvettem a védőoltást!”

üzente pénteken közösségi oldalán Bányai Gábor. Arra biztatott mindenkit: aki még nem tette meg, oltassa be magát. 

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. augusztus 14. 21:46
Én mindkettőt megkaptam. Mivel önkéntes és ingyenes volt, magasról szarom le, hogy az oltatlan mit csinál. Teljesen egyetértek Orbánnal, hogy a legtöbb helyen nem kell oltási igazolvány, az oltatlan magánügye, hogy tud magára vigyázni.
Volo
2021. augusztus 13. 16:48
Miből látszik, hogy " úgy néz ki..." ?
Rugo
2021. augusztus 13. 16:02
Én nem nagyon értem, hogy miért olyan népszerű a Janssen (talán azért mert egy dózisú) - az orvosoknak ugyanis egyedül a Janssenről küldtek vérzést okozó mellékhatásról körlevelet. És idegrendszeri leépüléssel járó autoimmun eredetű teljes bénulást is okozhat, kis eséllyel.
..--..
2021. augusztus 13. 15:37
-zsoltkom- "Bányai Gábor is beoltatta magát" Janssennel oltatott... csakhogy jobban lehessen tudni mennyire bízik Orbán Covid elleni védekezésében. Ezek szerint inkább Istenben bízik, mint Orbánban. Na szép mondhatom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!