A NOlimpia-kampányt vezető Fekete-Győr büszke a magyar sportolók teljesítményére

2021. augusztus 09. 10:14

„Óriásiak vagytok, köszönjük!” – írta közösségi oldalán a Momentum miniszterelnök-jelöltje.

2021. augusztus 09. 10:14
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Magyarország hat arannyal, hét ezüsttel és hét bronzzal a 15. helyen zárt a tokiói olimpia éremtáblázatán, melyen az Egyesült Államok küldöttsége végzett az élen. A magyarok 25 éve nem szerepeltek ilyen jól az ötkarikás játékokon. Utoljára 1996-ban, az atlantai olimpián hoztunk el eggyel több érmet, akkor 21-et.

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje Facebookon reagált a magyar sportolók teljesítményére: 

„Hálás vagyok minden sportolónknak az elszántságért, az elmúlt hetek felejthetetlen élményeiért

és a büszkeségért, hogy az éremtábla 15. helyére repítették Magyarországot. Óriásiak vagytok, köszönjük!” – írta a momentumos politikus, akinek pártja – még 2017-ben – a NOlimpia kampánnyal vált ismertté. 

Kép forrása: MTI/Krizsán Csaba

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hamusamu
2021. augusztus 10. 10:56
A magyarországi rendezés ellen kampányoltak, tudván, hogy egy népszavazáson nem lenne többsége a rendezésnek. Nincs mit ezen szégyellni, igazuk volt. Több tucat sportágnak egyszerre, egy országban rendezni 'olimpiát' túl költséges és nem is elég érdekes. Mindenki jobban járna, ha az egyes sportágak négyévenkénti világbajnokságát hívnák olimpiának. Így megmaradna a presztizse is, többen néznék a helyszínen és a költségek is teljesen vállalhatók lennének.
Antal Béla
2021. augusztus 09. 14:22
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! (nincs több megszólítás, ugye látszik ) Nem az a kérdés, hogy mit tettek vagy nem tettek, hanem az, hogy miből?! Erre a kérdésre még adós a válasszal a magyar elhárítás. Senki ne gondolja, hogy abban a pillanatban, mikor a NOB kijelenti, hogy szeretne egy kis költségvetésű "észszerű" versenyt, akkor itthon pár fiatal összedob több tíz-ezer szórólapra, több tucat utcai állomásra, tollakra, ruhákra, szervez "önkénteseket" napi 12 órára hétfőlől-hétfőig, irodát bérel, ahol az egészet koordinálja az ívek nyomtatását és szállítását ( napi szinten ) finanszírozza, ja és az akció előtt a párizsi tanulmányút minden költségét állja. EZ SOKKAL FONTOSABB KÉRDÉS A JÖVŐNKRE NÉZVE! Mellesleg 500.000.000Ft-tal a mai napig nem tudtak elszámolni, de ezt a párttársuk zsebből ki tuja majd fizetni.
Akitlosz
2021. augusztus 09. 14:14
Akkor a következő 15-20 évben marad ez az értelmetlen NOlimpia, YESparalimpia veszekedés? Nem lett volna praktikusabb még egy kérdést hozzácsapni a népszavazáshoz és eldönteni? Nem a politikusok és nem is a XX. század intézet fogják eldönteni, hogy mit (nem) akar a közvélemény. Tessék egyszer megnépszavaztatni és akármi is lesz az eredmény le lehet zárni a veszekedést! Egy időre. Ha a többség olimpiát akar, akkor hajrá, lehet rá készülni, mindegy, hogy mit beszél ez a szakállas! Ha meg a többség nem akar olimpiát, akkor ideje, hogy elengedje a témát a kormánypárt. Még hosszú évekig az olimpián veszekedni azonban abszolút felesleges.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. augusztus 09. 13:48
Ha akkora gáz az olimpia rendezés akkor valaki árulja már el mi volt a franciák terve mikor összegründolták a Momentán mozgalmat, hogy ellehetetlenítsék a magyar pályázatot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!