Újabb gazdasági bejelentéseket tett Szijjártó Péter

2021. július 28. 13:46

A Gazdaság Újraindításáért Felelős Operatív Törzs hat javaslatát fogadta el a kormány – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter.

2021. július 28. 13:46
null

A hat döntés közül négy azt segíti elő, hogy minél több forrás kerülhessen a magyar vállalkozásokhoz. Ennek keretében a Magyar Fejlesztési Bank forrásaihoz lesz egyszerűbnb hozzájutni. Építőipari tőkeprogram indul, kömnnyebbé válik az MFB hiteleihezv való hozzájutás, több, mint 200 milliárd forintnyi MFB hitelhez lehet így hozzájutni. Sokkal egyszerűbbé tették a bürokratikus eljárásokat is.

A külföldi tőke hazánkba vonzásához Szikszón ment végbe infrastruktúrafejlesztés.

Ezen fell négy magyarországi ipari parkban is olyan fejlesztések zajlottak, melyek révén vonzó célponttá lettek a befektetők számára. Szijjártó Péter szerint ezekkel a javaslatokkal 35-re nőtt azon rendelkezések száma, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy hazánk gazdasági regenerációja a leggyorsabb lehessen Európában. 

Fotó: Szijjártó Péter. Facebook

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hopika
2021. július 28. 15:14
nem furcsa senkinek h indult úgy h karantén és maszkviselet ami szart se ért, aztán h oltás kell, majd h 2 oltás kell, most már 3 oltás kell és még mindig ott tartunk h jön a 4. hullám....az egésszel úgy át van baszva a világ ahogy kell
szürkeSzarvas
2021. július 28. 15:07
"Aki ballag,az halad. Aki beszarik,az marad". (Sepsi László)
békalepcse
2021. július 28. 14:41
A legfontosabb, ne legyen semiféle zárás, aki akarta beoltatta magát, legyen elég neki. A többiek meg mehessenek, na haljon senki "éhen".
olajfa1
2021. július 28. 14:39
Megint sírhatnak a liberálbolsi fasiszták hogy a Magyar kormány megint "partvonalon kívül van" és hogy senki sem jön ide, és senki sem tárgyal Magyarországgal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!