Szapphói csók csattant a Barátok köztben

2021. július 14. 14:29

Hétfőn 12 éven aluliaknak nem ajánlott besorolással és délután 5 körül adták a szappanopera azon epizódját, amelyben látható egy leszbikus csók.

2021. július 14. 14:29
null

Az RTL Klub hétfőn sugárzott epizódjában két női karakter, Szekeres Dorka, valamint a történet szerint külföldről hazatérő barátnője, Hédi csókolta meg egymást.

A 12 éven aluliaknak nem ajánlott besorolással, valamint a délutáni idősávval az RTL Klub feltehetően az új gyermekvédelmi törvényt szeretné próbára tenni. A törvény kimondja:

„Tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg”. 

A Port.hu szerint egyelőre senki sem tudja, hogy a törvényben mit is jelent pontosan a homoszexualitás népszerűsítése, így nem lehet tudni, hogy a fent említett csók miatt szükséges-e a 18-as karika, vagy nem. A sorozat mellesleg szombaton ér véget 23 év után, és az RTL Klub kihelyezett plakátjain is egy, a sorozatban megjelenített melegházasság szerepel.

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mócsing
2021. július 15. 08:46
Úristen! Hát hol élünk ? Ki kell vágni minden ilyen jelenetet a filmekből ! azt is amiben dohányoznak és alkoholt isznak, mert azt sem szabadna népszerűsíteni 18 év alatt !
Gèbi
2021. július 15. 08:31
Szerencsére, ebből a nulla értékkel bíró produkcióból, jó ha összesen 15 percet láttam összesen a huszon akárhány év alatt. Ezért örömmel veszem hogy végre ennek a baromságnak is vége és nem fertőzi tovább a társadalom gondolkodását.
VakzKommondor
2021. július 14. 23:11
Az orbán szerintem azt hiszi , hogy a fia a TV miatt lett meleg. Ezért a nagy felhajtás. Pedig nem azért.
Pitypangocska
2021. július 14. 23:04
Eddig sem néztem. És biztos, hogy nem is fogom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!