Kisokost tett közzé a TASZ a gyermekvédelmi törvényről

2021. július 08. 16:17

Lehet olvasni tippeket többek között a polgári engedetlenségről is a törvénnyel kapcsolatban.

2021. július 08. 16:17
null

Csütörtöktől élesedik a gyermekvédelmi törvény, a TASZ pedig honlapján tett közzé egy „kisokost”, amelyben azt írják: a törvény

a gyerekek védelmére hivatkozva éppen, hogy gyerekek, fiatalok és felnőttek testi és lelki egészségét veszélyezteti”.

A kisokosban szülők, közoktatási intézmények, közösségi intézmények, médiaszolgáltatók számára válaszolnak meg „gyakran ismételt kérdéseket”, többek között olyanokat, mint

  • Ha crossdresserként megjelenek nyilvános helyen, az is homoszexuális propaganda?
  • Kiskorú gyerek mutathat-e kiskorú gyereknek LMBTQ-tartalmat?
  • Ki kell vágni a filmekből, sorozatokból a homoszexualitás, a transzneműség ábrázolását? 
  • Milyen jogkövetkezményre számíthat, aki úgy tart szexuális felvilágosító órát civil szervezetként, hogy nem regisztrált?

A TASZ kisokosa a polgári engedetlenségnek is szentel egy szekciót, ahol arról írnak: milyen lehetőségek állnak azok előtt, akik tiltakoznának a gyermekvédelmi törvénnyel szemben. 

Nyitókép: Trenka Attila

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fekete85
2021. július 09. 09:14
Nem polgári engedetlenség kell, forradalom, a dagadt fasiszta rendszerét elsöpörné az igazi rendszerváltást végre megcsinálni, volt komcsik, ügynökök vezetik az országot a szakadékba.
Reszelő Aladár
2021. július 09. 06:42
Beleolvasva kiderül, hogy szerintük továbbra is lehet LMBTQ témákkal foglalkozni tárgyilagosan az iskolában. De akkor meg mire ez a nagy hiszti? Vagy a drag-queen egy olyan foglakozás, amikor térden ülő kisgyereknek olvasnak fel buheráns hercegekről történeteket? Most az ő munkájuk lehetetlenül el?
Esvány
2021. július 09. 06:22
"A TASZ kisokosa a polgári engedetlenségnek is szentel egy szekciót, ahol arról írnak: milyen lehetőségek állnak azok előtt, akik tiltakoznának a gyermekvédelmi törvénnyel szemben." Sorra kijönnek a kövek alól ezek a férgek. Ha valakinek eddig azt hitte, hogy a SOROS NGO-k jogvédő szervezetek, most láthatja, hogy kizárólag társadalomrombolással és befolyásolással foglalkoznak. A külhoni magyarok jogaiért soha sincs idejük kiállni, de minden rossz ügy mellé azonnal odaállnak. Rákosiékhoz hasonlóan a gyermekeket szeretnék behálózni és átnevelni. Itt az ideje, hogy ezeket az ellenséges és kártékony szervezeteket kitiltsuk Magyarországról. Holnap már lehet, hogy késő lesz!
nemecsekerno_007
2021. július 08. 23:53
Csak ezek miatt kéne beengedni párszáz muzulmánt. :))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!