Szivárványos pólóban vonult a Pride-on a volt jobbikos vezető, aki korábban a kuruc.infóra is írt

2021. július 28. 10:56

Hejner Krisztián a Jobbik kapuvári szervezetét is vezette.

2021. július 28. 10:56
null

A Pesti TV stábja is tudósított a szombati Pride-ról, ahol sikerült is megszólaltatniuk egy-két résztvevőt. Többen egyébként erőszakosan viselkedtek, beszóltak a jobboldali televízió stábjának. Aki látta a közvetítést, alighanem emlékezhet egy magas, szivárványos pólóban feszítő férfira, aki amellett, hogy agresszívan viselkedett, lehülyézte Varga Ádám és Vésey-Kovács László riportereket, valamint „gyökér médiának” nevezte a Pesti TV-t.

Pár nappal később egészen elképesztő dolgok derültek ki a férfiről, aki nem más, mint Hejner Krisztián, a Jobbik volt kapuvári vezetője.

Mint a Pesti Srácok.hu írja, Hejner amúgy civilben ingatlanközvetítő, de volt újságírói karrierje is, nem is akárhol: a kuruc.info szélsőjobboldali portálon is publikált cikkeket, az egyikben például a felvidékieknek gyűjtött könyveket akkor, mikor bő tíz éve megjelent a szlovák nyelvtörvény.

A Pesti Srácok megkereste Hejnert, hogy megtudja, miként jut el valaki a Kuructól addig, hogy szivárványos ujjatlanban vonuljon a Pride-on. A kérdés miatt Hejner igencsak ingerült lett, tagadta hogy inzultálta volna a Pesti TV stábját, hiába vannak erről képsorok. Állítása szerint azért lett csak „verbális szinten” agresszív, mert Vésey Kovács László és Varga Ádám provokálta őt.

„Hejner telefonban nehezményezte, hogy leadtuk a riportot és perrel fenyegetett minket. Érdeklődött, hogy honnan szereztük meg a telefonszámát, azzal már nem tudott mit kezdeni, hogy az fent van az egyik legnagyobb ingatlanközvetítő oldalon, ahol tételesen ő dolgozik” – zárja cikkét a PS.

A Pesti Srácok videóját az alábbiakban tekintheti meg:

 

 

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2021. július 28. 19:10
Ez lett a jobbikból. Itt az út vége. Megérkeztek. A kijárathoz. Ezeknek annyi. Mehetnek a p.csába. A jobbik volt szavazótábora már nem jobbik szavazótábor többé. Meg lennék döbbenve, ha jövőre elérnék az 5%-ot
B_kanya
2021. július 28. 18:39
Egy drogtesztre azért beutalnám a csávót meg a vihogó picsákat...
B_kanya
2021. július 28. 13:44
A szivárványkurucnak volt egy jó beszólása "Ott van Budaházyék, menjetek oda hozzájuk". Miért hiszem, hogy ő viszont egy ilyen találkozást nagyon szeretne elkerülni..? :)
Kareszb818
2021. július 28. 13:09
Kapuvári buzibár című szám illik neki! A Jobbik új indulója https://youtu.be/LZ7Df_l3Hbg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!