Lazítás a turizmusban: jöhetnek hazánkba a beoltott orosz turisták is

2021. július 27. 12:25

Az oroszok körében Magyarország mindig kedvelt célországnak számított, és azzal, hogy a beoltott orosz turisták újra ellátogathatnak Magyarországra, a szektor nagy segítséget kap – véli Szentkirályi Alexandra.

2021. július 27. 12:25
null

„Újabb lehetőség a turizmusnak, jöhetnek Magyarországra az orosz turisták” – számolt be a Facebookon Szentkirályi Alexadra kormányszóvivő. A poszt tanúsága szerint keddtől beutazhatnak Magyarországra azok az orosz turisták, akik rendelkeznek oltással.

„A turizmusból, a vendéglátásból élő több százezer munkavállaló számára rendkívül fontos, hogy a belföldi turizmus mellett a külföldi turizmus is újra tudjon indulni, hiszen a magyar gazdaság szektorai közül ez szenvedte el a legnagyobb kárt a világjárvány miatt életbe lépő korlátozások miatt” – írta a kormányszóvivő. 

A magyar védettségi igazolványoknak köszönhetően az alábbi országokba lehet korlátozásmentesen beutazni:

Albánia, Bahrein, Ciprus, Cseh Köztársaság, Észak-Macedón Köztársaság, Georgia, Horvátország, Kazah Köztársaság, Marokkó, Moldova, Mongólia, Montenegró, San Marino, Szerb Köztársaság, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna, Üzbegisztán.

Fotó: Szentkirályi Alexandra, Facebook

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neociprióta
2021. július 27. 17:17
sürgősen meg kell kezdeni az orosz turisták vakcinázását, ez lenne egyik módja a baráti magyar segitségnek,miután a helyzet Oroszországban katasztrófálisnak tünik, nincs elegendő vakcina, alacsony a beoltottak aránya, stb....a moszkvai magyar nagykövetség épületét ragyogóan fel lehetne használni vakcinázó központnak és a szükséges mennyiségü vakcinát a Küm különgépével lehetne biztositan orosz barátainknak......
Aerion
2021. július 27. 14:39
Ma 2021-ben már úgy tekintek az oroszokra, hála a nyugati-marxista, eszeveszett, emberiségellenes vadállatoknak, mint anno 30 éve az amerikaikra. Érdekes megélni az ilyen változásokat. Bár szórakoztatónak nem mondanám.
B_kanya
2021. július 27. 13:26
Ha lesz még akik nem mentek tönkre csöcsösgejikéék inkasszózásába, azok most a kormánynak köszönhetően jól járnak.
nempolitizálok
2021. július 27. 12:52
Minden orosz turista arra emlékezteti az idősebb ballibsi politikusokat, hogy régebben az oroszok seggét nyalták kb akkora vehemenciával mint Brüsszelét most és akkor sem érdekelte őket, hogy ez a népre milyen következményekkel jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!