Elhagyja Magyarországot a Meseország mindenkié szerkesztője

2021. július 13. 12:19

A gyermekvédelmi törvény elfogadása után döntött így.

2021. július 13. 12:19
null

Nagy Boldizsár, a Meseország mindenkié című „gyerekkönyv” szerkesztője hétfőn bejelentette: elhagyja Magyarországot, azt követően, hogy életbe lépett a gyermekvédelmi törvény – írja a Reuters.

Féltem magamat és a páromat, ezért tervezzük elhagyni az országot”

– mondta a szerkesztő, hozzátéve: mivel egyre kevésbé érzi magát biztonságban, ezért munkáját inkább egy másik országból folytatná. 

Nagy arról beszélt, halálos fenyegetéseket kapott könyve miatt, amely, mint mondta, a „fiataloknak segített volna a szexuális kisebbségek elfogadásában, és visszaszoríthatta volna a kiközösítést”. Szerinte a gyermekvédelmi törvény „a homoszexuális irodalom halálát jelenti”.

Nyitóképen: Nagy Boldizsár. Fotó: YouTube

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. július 15. 20:51
Nos a könyv bevételeivel aligha lehet problémája, ilyen reklámhadjárat után... XD
BobbyBacsi
2021. július 15. 02:45
Állom a repjegyet...de csak oda!
Bogi
2021. július 14. 13:12
Hasonló kommenteket olvashattunk volna a náci Németországban. Undorító. A homoszexuálisokat üldözik már 2000 éve (az ókori Athénban és Rómában nem üldözték), mégis vannak. Ha kiirtjátok őket, akkor születnek ismét. Aki utálkozik emiatt, az embereket, honfitársakat utál. Ugyanez vonatkozik a zsidókra, cigányokra, a másik csapat drukkereire. Persze magadban azt utálsz, akit akarsz, de aki törvényeket alkot ebben a kocsmai szellemben, azt joggal utasítják el a civilizált országok. Persze vannak elitélendő, ízléstelen megnyilvánulások homo és heteroszexuális egyaránt. Például a papi pedofilia. Vagy amikor nevelőszülők kihasználják a nevelt gyerekeket. Mégse került bele a törvény szövegébe a pap meg a nevelőszülő. A mesekönyvet meg vagy megveszed, vagy nem. A nácik elégették a nekik nem tetsző könyveket. Aztán embereket is. Ezt a szellemet látom itt ujjászületni.
nempolitizálok
2021. július 14. 10:08
Ez is úgy fog járni mint az Index és a CEU. Mindenki úgy tudja, hogy Orbánék elüldözték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!