Magyar lapban hirdeti az „erős Európát” az osztrák liberális párt

2021. július 18. 16:52

A NEOS egész oldalas hirdetése a Magyar Hangban jelent meg, válaszul Orbán Viktor hasonló akciójára a nyugati sajtóban.

2021. július 18. 16:52
null

Az osztrák Az Új Ausztria és Liberális Fórum (NEOS) párt hirdetése válasz volt arra a kampányra, melyet Orbán Viktor és a Fidesz a nyugati sajtóban folytatott s amely mindenhol arról kérdezte az olvasókat, hogy nem aggódnak-e a keresztény Európa jövőéért.

A NEOS párt hirdetése ellenben úgy kezdődik: „Az erős és szabad Európa fontosságáról”.

A hirdetmény ezek után megkérdezi: „Hisz Ön egy olyan európai közösségben, amely bátor és nyitott a világra? Egy olyan Európában, ahol az emberek határok nélkül utazhatnak, szabadon mozoghatnak, élhetnek, szerethetnek és hisznek a közös értékekben? Mondjunk együtt igent az összetartozásra, és Európa megújítására!”

Június 26-án jelentette be a magyar kormány, hogy az ellenük folyó európai kampány ellensúlyozására egész oldalas hirdetéseket helyeztek el nyugati lapokban arról, hogy mi a magyar kormány álláspontja és terve Európa jövőjét illetően.

A NEOS hirdetése a Magyar Hangban (Forrás: NEOS)

Nyitókép: NEOS Facebook

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2021. július 21. 10:49
No! Aztán, ki olvas ratyi lapot?
khomeini
2021. július 19. 23:58
szánalmas
kispufi
2021. július 18. 22:57
Eredeti, na.
Letmeread
2021. július 18. 22:23
Nincs hálózat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!