Lengyel László Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt is katasztrofálisnak látja

2021. július 26. 13:42

„És ha győztünk, akkor mi van?! Kormányzóképesek vagyunk?” – tette fel a kérdést a baloldali ellenzékről a közgazdász.

2021. július 26. 13:42
null

Rákay Philip közösségi oldalára közzétett videóban számol be Lengyel László „őszödi beszédéről”. A közgazdász a Klubrádiónak beszélt az ellenzék helyzetéről, az előválasztásról, és a legfontosabb jelöltekről, ezeket idézte Rákay. 

Gyurcsány Ferencről Lengyel például azt mondta: ameddig „büszkén viseli” az „ellenzék hősének” címét, addig nagy baj van. 

Gyurcsány Ferencnél vissza fognak kérdezni a kormányzására. És attól a pillanattól kezdve mindenki elfedi a szemét. Ilyen kormányzást akarsz? Ez a borzasztó ebben... Akkor itt egy káosz lesz...” 

Nem volt sokkal jobb véleménnyel Lengyel László Budapest főpolgármesteréről sem, szerinte Karácsony Gergelynek először fel kellene mutatnia valamit. 

– fogalmazott a közgazdász. „Nem értek hozzá, de miért ne vezethetnék egy kormányt. Ez nem megy. Ez Magyarország tragédiája” – tette hozzá.

Lengyel László szerint „tragikomikus” az a helyzet, hogy ugyanazok a jelöltek küzdenek ma, mint akik négy, nyolc, vagy adott esetben tizenkét éve. Összességében úgy véli: nagy lesz a baj, ha győzni fog az ellenzék. 

– tette fel a költői kérdést.

A videót teljes terjedelmében megtekintheti alább:

Nyitókép: YouTube

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valaci
2021. július 27. 13:43
Lengyel Lászlót én csak reciprok Kasszandrának szoktam hívni. Kasszandra volt, aki mindíg pontosan tudta a jövőt de senki nem hitt neki. Lengyel még utólag sem mindíg találja el, mégis folyton kérdezik. Az amit viszont nagyon nem értek, hogy akármekkora hülyeséget mond, valaki mégis mindíg hivatkozik rá. :-) Ez is pont ilyen eset! Összehordott hetet havat, mindenkiről mondott valami rosszat. Az egész egy olyan zagyvaság volt, mintha Hont András vagy Puzsér Róbert mondta volna. És itt ez a filippínó rákász, aki mindebből kihámozza, hogy neki van igaza. :-)
syphax
2021. július 27. 08:55
Lengyel nem egy észkombájn, de ezúttal fejin tanálta a kampósszeget!
Sincero
2021. július 27. 03:43
Nem az szavainak igazsága, amit mond, hanem az, hogy kinek dobja majd szavazatát.
lendvaiildiko
2021. július 26. 21:37
Én is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!