Kovács András: A Telex interpretálása nem igaz

2021. július 26. 19:10

Az Origo újságírója a Transzparens Újságírásért Alapítványnak elmondta, személyesen ő maga tett bejelentést a Gazdasági Versenyhivatalnál a Cseh Katalin ügyével kapcsolatban.

2021. július 26. 19:10
null

Az Origo újságírójának a Transzparens Újságírásért Alapítvány a Cseh Katalin-ügy kapcsán tette fel azt a kérdést, hogy az Origo tett-e bejelentést a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH), ahogy azt a A Telex ezt úgy interpretálta korábban. 

Kovács András korábbi írásában úgy fogalmazott: „Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal az Origo azon cikke nyomán, miszerint a Pannónia Nyomda Kft., amelyet Cseh Katalin momentumos EP-képviselő vezetett 2013 és 2018 között, több közbeszerzést is nyert Ferencvárosban.” 

A bejelentést én magam tettem magánszemélyként, de mint a cikk írója értelemszerűen a bejelentésben az általam megtudott információkra és persze a megjelent cikkre hivatkoztam. De jogilag nem az origo, hanem én tettem bejelentést” – válaszolt a Transzparens Újságírásért Alapítvány kérdésére Kovács András. 

Fotó: MTI Fotó: Kovács Attila

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2021. július 27. 11:12
..
s.g.l.
2021. július 27. 06:20
Nem is tudom hány pert bukott az origó Kovács miatt. Nem képes igazat mondani, fordítva van bekötve.
írmag
2021. július 27. 00:02
Mellik lenne a nő?
ptrfarkas43
2021. július 26. 20:43
Barátom a rabszolgatörvény önmagában hazugság, hisz a rabszplga tulajdon, maguk pedig nem tudnak olyan paragrafust mutatni, hogy a munkavállaló nem mondhat fel, ha nem tetszik a szerződés, hiába az 56 os vérbírók támogatása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!