Karácsony Gergely: Na ki az, aki még a Fidesznél is szánalmasabb?

2021. július 04. 17:44

A főpolgármester a Fidesz ifjúsági szervezetét vette célba.

2021. július 04. 17:44
null

„Na, ki az, aki a még a Fidesznél is szánalmasabb? A Fidelitas.” – ezzel a leírással osztott meg egy képet egy tervrajzról a közösségi oldalán Karácsony Gergely. A főpolgármester arra reagált, hogy a Fidesz ifjúsági szervezete virágokat helyezett el a Clark Ádám téren a felszámolt virágágyás helyén. Az ügy előzménye, hogy a főváros a Lánchíd építése miatt egyszerűen leaszfaltozta Budapest legszebb virágágyását.

Karácsony a bejegyzésében leírta, hogy a Lánchíd felújítása után vissza lesz helyezve a felszámolt virágágyás. Cáfolta azokat a híreszteléseket is, hogy az új virágágyásban „vörös csillag” is lesz.

– írja zárásképpen a főpolgármester.

Kép forrása: FERENC ISZA / AFP

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2021. július 05. 22:32
Sajnos Geri, a szánalmas csak egy része annak, ami a jellemződ! Én a balfaszt találtam megközelítőnek, tetézve az ostobával! Bizony nézegess a tükörbe és keress magadnak más állást, mert csúnya véged lesz! Már elértél az alkalmatlanságod csúcsára, onnan lefelé vezet az út!
Pista6
2021. július 05. 15:51
Amihez ez a méhlegelésző karácsony hozzányúl annak vége! Ha rajta múlik akkor a lánchíd 10évig le lesz zárva!
Jenochef
2021. július 05. 15:40
Hát te gergőke, az összes ilyen agytalannal!
amca
2021. július 05. 11:45
1.Jogsimélküli,doktorinélküli,nyelvvizsganélküli Getzy,nyírtassi steinkopf. A városban Órsós Józsi .8.-ra letette a jogsit. Neked ,még ez sem megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!