Jakab Péterék szerint a munkásnak kellene bocsánatot kérni tőlük

2021. július 15. 10:45

A „melósok” nevében politizáló Jakab Péter stábja feljelentést tett a „melós” ellen.

2021. július 15. 10:45
null

Mint arról beszámoltunk, Jakab Péter ordítozva kérte számon egy munkagép vezetőjét, mert az elkezdett feléjük tolatni, miközben egy építési területen vettek fel kampányvideót. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint el akarták őt ütni.

Az Alfahíren nyilatkozott az esettel kapcsolatban Jakab Péter asszisztense, Molnár Enikő, mint mondta,

úgy érzem, hogy azok után, amit tett és ahogyan viselkedett, valójában neki kéne bocsánatot kérnie.”

Molnár azt mondta: közúti veszélyeztetés bűntette miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen. Szerinte a jobbikos politikusok „háttal álltak, így nem tudták felmérni azt, hogy ez a munkagép milyen távolságra van tőlük”. A felvételen – és ezt a munkagép kezelője, Kovács Gyula is hangsúlyozta – hallható: hangjelzések közepette tolatott hátrafelé munkagépével.

Nyitókép: Facebook

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fgabee
2021. július 16. 16:28
Azt majd a bíróság eldönti te gnóm.
iIonah
2021. július 15. 21:09
Természetesen ha Jákobka nem bírja az izraeli "meleg" éghajlatot, akkor Londonban még mindig van felvétel mosogatói állásra.
ujujuj
2021. július 15. 20:42
Kicsinyes pöcs. Senki biztonsága nem forgott veszélyben, de nem bírja elviselni a leégést, ezért így próbál meg magának igazságot barkácsolni. Politikai okból egy eljárást a nyakába zúdítani annak, aki nem akar politikust játszani. Biztos ezzel aztán meg még népszerűbb lesz a melósok körében.
iIonah
2021. július 15. 20:40
Egy kérdés még mindig nyitott Jákobkával kapcsolatban, mégpedig az, hogy a 2022-es országgyűlési választáson elszenvedett bukta után visszamegy-e az napközistanárnak, vagy esetleg Izraelben próbál szerencsét, mint üldözött zsidó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!