Jakab Péter: A népszavazás a válságkommunikáció eszköze

2021. július 21. 15:45

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint Orbán Viktor „három napig bujkált, míg kifőztek valamit a boszorkánykonyhán.”

2021. július 21. 15:45
null

„Orbánék bajban vannak – előhúzták a Brüsszel-kártyát és a válságkommunikáció eszközét, a népszavazást” – írja Facebook-oldalán Jakab Péter, miután Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: a kormány népszavazást kezdeményez a gyermekvédelem ügyében. 

„Miért is kell felhasználni a gyerekeinket most aljas propagandacélokra?

– teszi fel a kérdést a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, majd meg is válaszolja azt: „Hogy eltereljék a figyelmet az éppen rájuk égő világbotrányról. A szégyentől, ahova süllyedt az egykor diktatúrák ellen szónokló két lábon járó erkölcs.” Jakab szerint Orbán Viktor „három napig bujkált, míg kifőztek valamit a boszorkánykonyhán.”

Népszavaztatnak – miközben már mindenkiről tudják, mit gondol, hisz lehallgatják a saját népüket

„Joggal rettegnek a jövő évi választásoktól. Akkor ugyanis oda mennek, ahova valók: A Csillagba” – zárta bejegyzését Jakab Péter.

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2021. július 22. 08:30
Ez nagyon barom, Zürichbe valahogy másképpen van ! Most volt két eset is , hogy népszavazást írtak ki! De nem úgy látom , hogy itt valami nem jól menne! Takarítsátok el ezt a szarfaszú köcsögöt! Hányingere van az embernek , ha látja , azt a bamba, bárgyú , kancsal idióta ábrázatát!
Pista6
2021. július 22. 07:50
Jakab megy Gyurcsány eszköze aki Soros Gyuri eszköze!
silenceCZ
2021. július 22. 06:31
Peti bohóc, valami jobbat, mert szerintem Gyurcsány gazdi csalódott lesz
reepcze
2021. július 21. 18:36
Svájcban minden törvényt népszavazás hagy jóvá. Piszok nagy válság dúlhat arrafelé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!