Jakab: A seggembe tolja azt a gépet? (vágatlan videó)

2021. július 07. 11:54

A Jobbik elnöke nem fogta vissza magát a munkás sértegetése során.

2021. július 07. 11:54
null

Vágatlan videón látható, ahogy Jakab Péter leteremti a munkagéppel dolgozó munkást, akiről maga is kitett egy videót.

A vágatlan videón azonban máshogy fest a történet, mint ahogy a Jobbik elnöke megpróbálta lefesteni azt. A munkáját végezni kívánó sofőr leteremtését Mészáros Lőrinc emlegetésével indítja, és hogy őt „provokálja” az a helyzet, hogy a nevezett építkezés gyümölcseit csak a gazdagok élvezhetik. Ez a rész ismert Jakab Péter videójából is, ám ami ezek után következik, már nincs benne abban.

A munkagép vezetője ugyanis mozdulni sem bír, amikor a Jobbik elnöke, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje megkérdezi tőle: „Ha a seggembe tolja azt a gépet jobb lesz?” – majd folytatja a sértegetést. 

„Most verekedni akarsz, vagy mit állsz bele az arcomba?” – hangzik el egy ponton a Jobbik elnökétől a vita során. Jakab Péter segítője próbálja ezután csitítani a feleket, amikor már a rendőrség kihívása is szóba kerül. A Jobbik ezek után perrel és jogi lépésekkel fenyegeti meg a munkáját végezni kívánó, verbálisan inzultált munkást. 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NKFF
2021. július 08. 19:18
Direkt csinálja a műsort a kis buzi!Jól elverni őket az egész bagázst! Rohadt tetvek!Megérte volna lerendezni a nyikhaj bandát!
ptrfarkas43
2021. július 08. 19:07
Jakabék elég bunkók voltak, ahelyett, hogy szépen megkérték volna maradjon pár percig, addig adunk egy üdítőt, alpári stílusban sivalkodtak. A fostos már csak fostos.
Notfunny
2021. július 08. 18:23
- Mi a rendszáma ennek a kocsinak? - Ez nem kocsi. :-DDD
Awabacsi
2021. július 08. 11:22
"Most verekedni akarsz, vagy mit állsz bele az arcomba?” Ezt a munkás mondja, nem a Jakab. A cikk írója is nézze újra a videót és helyesbítsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!