Hadházy szerint Varga Judit megfigyel embereket

2021. július 20. 22:34

Spiclinek nevezte az igazságügyi minisztert az ellenzéki politikus.

2021. július 20. 22:34
null

Az állítólagos megfigyelési üggyel kapcsolatban Varga Judit igazságügyi miniszterrről tett közzé bejegyzést a Facebookon Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő, korábbi fideszes, LMP-s politikus, most éppen a Momentum támogatottja. Hadházy egy képet is mellékelt, szöveggel, amelyben

A képviselő tudhat valamit, mert arra vonatkozó bizonyítékot, hogy a kormány érintett lenne bármilyen lehallgatási ügyben még senki nem mutatott be. Hadházy emellett újra felemlegeti Varga Judit apját, akit szavai szerint „komcsi besúgó tisztként figyelte egy szálloda vendégeit”, majd siet leszögezni, „A gyermekek természetesen nem vonhatóak felelősségre apáik bűneiért. De ha az apáiknál is nagyobb disznóságot csinálnak, akkor igen.”

Hadházy az egész ügyből azt a következtetést vonta le, hogy a „hatalom” célja az, hogy féljünk, ennek pedig az az oka, hogy ők félnek. Kiemelte: NEM SZABAD FÉLNI!

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pista6
2021. július 22. 05:48
Nemzetközi megfigyelők és titkosszolgálati szervezetek jelentették hogy hadházy több éves megfigyelése után még mindig egy igazi barom!
Ferenc pápa
2021. július 22. 04:04
Ne reménykedj lófaszkám!
Yllon
2021. július 21. 20:04
Lehet, hogy Varga Judit már azt is kifigyelte, hogy el vagy maradva az uborka kapálással Áki... Húzz bele, mert baj lesz..:)
TAVIROZSA
2021. július 21. 17:52
Szerintem Hadházy is figyel meg embereket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!