Gyurcsány: Absztinens lettem

2021. július 08. 22:24

Az alkohollal kapcsolatos álláspontjáról nyilatkozott a DK elnöke.

2021. július 08. 22:24
null

Egy olyan videó járja az internetet, melyen Gyurcsány Ferenc egy szelfi készítése közben elveszti egyensúlyát. A felvételek Gyöngyösön készültek, ahol a DK elnöke utcafórumot tartott.

„Ez a Gyurcsány alkoholista balhé megy velem már egy ideje, de meg kell mondjam, hogy jó néhány hónap óta egy megveszekedett korty alkoholt nem ittam, absztinens lettem, és nem is tagadom, részben épp azért, hogy ne kelljen nekem ezzel foglalkoznom. Mindenkinek azt mondom, hogy kampány van, jövő választásokig egy kortyot nem szabad inni, majd a választás éjszakáján lehet dönteni, hogy mire iszunk, ha iszunk” – mondta Gyurcsány a Telexnek. Facebook-oldalán is kommentálta az esetet, és perrel fenyegette meg azokat, akik a felvételt terjesztették. 

Fotó: FERENC ISZA / AFP

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. július 13. 10:02
Igazábol így lehet egy igazi aljas fideszes kampányt vérbe fojtani ! Egyébként Orbán is iszik nem azt mondom, hogy alkesz, de magissza a magáét !
békalepcse
2021. július 10. 21:10
Az alkoholevonásnak súlyos, akár életveszélyes tünetei is lehetnek. Egyik napról a másikra nem lehet leállni a piálással ha az ismert módon vedelt a miferink.
salátás
2021. július 10. 17:14
a kedvemért kimondanád ezt a mondatot reggel 10 után ?
Fenrir
2021. július 10. 13:58
A pia maradjon, a politikát rakja le inkább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!