Ódát írt az Ezalényeg.hu Jakab Péterhez

2021. július 10. 11:25

„Összhangban áll benne a lüktető erő és a lehengerlő szelídség”, „egyszerre elegáns és vad” – írja a portál a Jobbik elnökéről.

2021. július 10. 11:25
null

„Ki a legvonzóbb ellenzéki férfi? Mi kiválogattuk a krémjét, Te szavazhatsz!” – ezzel a címmel közölt cikket a DK-hoz közeli Ezalényeg.hu, ahol többek között ilyen mondatok olvashatók a Jobbik elnökéről:

Ki látott már olyan vonzó férfit, akiben ennyire összhangban áll a lüktető erő és a lehengerlő szelídség? Egyszerre elegáns és vad.”

A cikkben aztán kitérnek több más ellenzéki szereplőre is, Fekete-Győr Andrásról például azt írja a szerző, „azon túl, hogy elképzeljük őt egy szicíliai pizzériában, ahogy finom bort kortyolgatunk vele, nyugodtan képzeljük el a parlamentben is, hiszen nagyon is helye van ott”, Karácsony Gergelyről pedig úgy fogalmaz, hogy 

a politikai teljesítményét tekintve a legtöbben felnézünk rá. Azon túl, hogy okos és lehetetlen kihozni a sodrából, még jóképű is.”

Az Ezalényeg.hu korábban kinézetük alapján listázta az ellenzéki és a kormánypárti politikusnőket. 

Mint arról korábban írtunk, az ellenzéki propagandaoldal indulása óta mintegy százmillió forintot költött Facebook-kampányra. A portál felelős kiadója a budapesti Dohány utcában bejegyzett Oraculum 2020 Kft. A cég tulajdonosa és ügyvezetője Páva Zoltán, aki a volt MSZP-s komlói polgármester és országgyűlési képviselő, idősebb Páva Zoltán fia. A Magyar Nemzet szerint a Páva családdal a Gyurcsány–Bajnai-kormányok igen bőkezűek voltak. Ifjabb Páva Zoltán 2008 és 2010 között a Miniszterelnöki Hivatal tanácsadója volt. Egyik cége, a Medich-Technik Bt. csaknem 5 millió forintot kapott szaktanácsadói tevékenységéért 2008-ban.

Nyitókép: Mandiner videó 

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik