Deák Dániel: Semmilyen bizonyíték nincs illegális lehallgatásokra (videó)

2021. július 20. 21:15

A politikai elemző az atv-n elmondta, a hírt közlő médiumok is elismerik, hogy nincsenek konkrét bizonyítékok az izraeli kémszoftver ügyében.

2021. július 20. 21:15
null

Az Atv Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt Deák Dániel politikai elemző, aki az izraeli kémszoftverrel történt állítólagos lehallgatásokkal kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy a baloldali média először tényként közölte, hogy a kormány végzett lehallgatásokat, majd mindezt feltételes módú megfogalmazásra változtatta. 

Deák Dániel szerint ez azért lényeges, mert kiderült, hogy a kormány ellen megfogalmazott vádak semmilyen módon nem bizonyítottak, amit a hírt folyamatosan napirenden tartó médiumok is elismernek. Az elemző szerint nem mellékes, hogy

Hangsúlyozta azt is, hogy nemzetbiztonsági területről van szó, nyilvánvaló, hogy ilyen ügyekről a kormány részéről semmilyen konkrétumot nem mondhatnak.

Antal Attila politikai elemző, egyetemi tanár szerint beszédes, hogy az emberek részéről nincs érdemi reakció egyfajta apátia tapasztalható, mintha a társadalom hozzászokott volna az állandó megfigyeltséghez.

Az adást itt nézheti meg:

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2021. július 22. 10:41
Nézzük a logikát... - Felépítették a narratívát, hogy orbán diktátor.. (amit soha senki sem bizonyított) pedig csak stabil kormányzóképes többsége van... - a diktátorok, (de más is.. kb-60-80 ország) vásárolnak izraeli kémszoftvert, amit megfigyelésre lehet használni... a magyar kormány is vett állítólag (ez még hihető is) - Magyarok is vannak valamiféle listán, ami állítólag kiszivárgott, akiket lehallgattak, de legalábbis egy újságíró, (akinek cia kapcsolatai vannak) azt mondja, hogy őt lehallgatták.. Ergo az orbánféle diktatúra, bizonyítottan lehallgatta a független kormányellenes újságírókat. Naja ... Ilyenkor a ballib újságírók kussolnak, akik naponta ontják az kormányt, és orbánt gyalázó cikkeiket, hogy gyerekek, engem nem hallgattak le... Aminek amúgy semmi értelme sem lenne... Mi a büdös retket lehet kezdeni a rengeteg idióta mindennapi hülyeségével... A gyenge részigazságokból profin felépített ordenáré hazugság...
files32
2021. július 21. 10:05
Az a bizonyíték, hogy a szofver nyomot hagyott a telefonokon, amit nem lett volna szabad.
airmax
2021. július 21. 09:39
A bűnös már megvan... Sőt az ítélet is (brüsszelből)... A baj csak ott van, hogy a bűncselekményt nem sikerült még összefércelni.... (van egy névsor, hogy kit figyeltek meg a szoftverrel... igaz? nem igaz? aztán van egy állítás, hogy a magyar kormány is megvette a szoftvert? Lehet.... Van magyar az állítólag megfigyeltek közt, és azt mondják, hogy ezek kormánnyal szemben kritikusak... Oszt ennyi... (Aha volt valami 56-os ügye... ismerjük...) Amúgy meg bizonyos újságírók, és médiumok bizonyítottan cia kapcsolattal rendelkeznek, és nem tudom elképzelni, hogy a korrekt tájékoztatás mindenáron lenne a mottójuk... Ismerjük a cia világban folytatott tevékenységét, sőt ismerjük a cia soros (pénz) birodalommal való összefonódását is... Nem tudom elképzelni róluk, - akik Merkelt is lehallgatták,- hogy itt magyarországon a demokrata kormánnyal nem szimpatizáló vezetést ne figyelnének meg... De ha valaki mégis ezt állítaná, ugyan magyarázza meg hogy a Szabadság téren az amerikai nagykövetség tetején ugyan mi a retek az a szerkezet.... (ami mondjuk méterekre van a parlamenttől, és nagyon alkalmasnak látszik megfigyelésekre...) Tehát nem tudom, hogy a titkos szolgálat megfigyelte-e a majom újságírókat, de ha igen akkor azt a felhatalmazása alapján külföldiek javára történő kémkedés miatt tette... És ha tették is akkor azt nem ilyen korábban már kompromittálódott szoftverrel, hanem más egyéb módon... Tehát ez az izraeli szoftveres dolog kamu, akár volt megfigyelés akár nem. Ugyanis 50 százalékot adok annak az esélyére is, hogy konkrétan nem történt ilyen megfigyelés a magyar szakszolgálatok részéről...
forsteandretredjemann
2021. július 21. 09:34
Az emberek részéről persze, hogy nincs érdemi reakció. A politika bulvárosodása már meghaladta ezt a szintet. A hírnek nincs semmiféle izgalmas adaléka vagy tartalma ami alapján mémeket lehetne gyártani. Sehol egy prütykölős-füvezős-yachtos video, nincs bőrtangában és indiántollban ereszen menekülő YMCA politikus, ötcombú menyecskével szerelmeskedő szóvivő elsült pisztolyáról sincs fotó. A settenkedő izraeli világcég technológiája jó zsidó-gyíkemeber felütés pedig. De teljesen ismeretlen emberek ellen használták. Egyetlen nagy ország sem vásárolt a csúcstechnikából. Nincs végkifejlet. Ez így nem ütős. Meghát túl régóta minden érdektelen apróság miatt emberjogi vészhelyzet van. Unalmas. Mint ahogy az Anonymous ügy kapcsán sem lesz semmi különös. Túl régóta megy a politikus cégét átvevő stróman és a látszólag volt cégnek kilobbyzott EU pénzek esete. A kampányépítőknek a Dallas meg brazil és török szappanoperák szintjén túl kell lépni. Túl is fognak. Biztosan jönnek még sokkal jobbak, messze még jövő május.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!