Csuhaj Ildikó: Nem jó az, ha Jakab Péter egy melóssal konfrontálódik

2021. július 13. 12:01

Az ATV munkatársa szerint komoly imázskár a Jobbik elnökének az, hogy egy melóssal veszekedik.

2021. július 13. 12:01
null

Ismeretes, Jakab Péter összeszólalkozott egy munkagépes melóssal egyik sajtótájékoztatóján, a Jobbik elnöke azt a kérdést szegezte a munkagép vezetőjéhez, „ha a seggembe tolja azt a gépet jobb lesz?” – majd ezek után perrel és jogi lépésekkel fenyegeti meg a munkáját végezni kívánó, verbálisan inzultált munkást.

Az ATV főmunkatársaként dolgozó Csuhaj Ildikó a HírTV Plusz-mínusz című műsorában kritizálta Jakab Pétert, mert, mint mondta, „a [melós] réteget próbálja képviselni a bőrzakójában, és úgy is érzi, mintha az ő nevükben beszélne, és szembesíti a kormányt”.

Ez nyilván Jakab Péter számára egy imázskár. (…) Az neki nem jó, ha bármilyen videón is azt látják, hogy ő egy munkással, egy melóssal konfrontálódik”

– fogalmazott a műsorban Csuhaj. 

Jakab Péter egyébként korábban arra utalt, a melóstól való bocsánatkérés csak „a Fidesz elvárása”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. július 14. 21:23
Én összeengedném ezt a Jákob Rabbit a csuhajjal.. Lenne itt csuhajja--jééé
JESZ
2021. július 14. 18:54
milyen népszerű a "melós" megnevezés....tudjuk, hogy ki az, mi az, de egy rusnya ujságíró, vagy izgága politikus ne használja ezt a minősítést... A fizikai munkás egyszerűen munkásember...azt a majmot sem nevezte senki naplopó parízerzabálónak...
zakar zoltán béla
2021. július 13. 22:15
cs
Erdőmester
2021. július 13. 14:49
Ebből az incidensből is világosan látszik, hogy Jakab csak egy szerepet játszik, amiből gyorsan kiesik, ha valami bezavar. Aki hisz még ennek a ficsúrnak, nagyot fog még csalódni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!