Újabb zuglói közterületeken vezették be a fizetős parkolást

2021. június 15. 07:58

Zugló MSZP-s polgármestere Facebookon közölte a hírt.

2021. június 15. 07:58
null

Június 15-től új parkolási fizető zónát alakítunk ki a Thököly út - Mexikói út - Szugló utca - Nagy Lajos király útja által határolt területen – írja az Index. „Az új fizető övezet célja, hogy ezzel is segítsük az érintett területen élőket, hogy lakóhelyük közelében tudjanak parkolni” – írta Facebook-oldalára Horváth Csaba, Zugló polgármestere.

Türelmi időszak

Kiemelték: A 1140-es övezetben munkanapokon 8-18 óráig fizetendő várakozási díj 265 forint/óra. A bevezetés időpontját megelőzően egy hétig, június 8-tól kezdődően a rendszer teszt üzemmódban működött, írják. Hozzátették, hogy a bevezetés kezdő napját követő hét napján (június 22-én üzemzárásig) „pótdíjazási türelmi időszak” van, így az ellenőrök még csak figyelmeztetnek, de nem büntetnek. „A parkolással kapcsolatos valamennyi tudnivalóról, a kedvezmények igényléseinek feltételeiről és az ügyintézés menetéről a Parkolási Ügyfélszolgálaton személyesen, telefonon vagy interneten tájékozódhat az alábbi elérhetőségeken” – olvasható a zugloiparkolas.hu oldalon.

Kép forrása: Horváth Csaba Facebook-oldala

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2021. június 15. 15:01
Horváth Csaba intézkedése odáig rendben van, hogy a helyi lakosok érdekében történik - főként ha a rájuk alkalmazott éves díjtétel 0-1500 Ft között lesz.
Kristály
2021. június 15. 11:00
Dől a lé nincs rínya csak pénz kaszálás.
Senki Alfonz
2021. június 15. 10:56
Ez a balfasz Csacsi csak pislogni tud sűrűn a sok hülyesége mellé. Vezetőnek, vállalkozónak nulla, ha nem párt támogatja!
olajfa1
2021. június 15. 10:43
SEMMI BAJ! A "ZÚG-LÓ"-iak EZT AKARTÁK! NESZTEK! MEGKAPTÁTOK! Tanuljatok meg szavazni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!