Új operatív törzs alakult Novák Katalin vezetésével

2021. június 15. 11:17

Megtartotta alakuló ülését a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs, a keddi ülés témája a gyerekek nyári táboroztatása volt – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a tanácskozás után újságírókkal.

2021. június 15. 11:17
null

Novák Katalin, aki az operatív törzs vezetője is, sajtótájékoztatóján elmondta, a járvány előtti évekhez hasonlóan idén minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés az Erzsébet-táborok iránt. Annak érdekében, hogy egyetlen gyereket se kelljen visszautasítani, félmilliárd forint többletforrást biztosítanak ezekre a táborokra – tette hozzá. A miniszter közlése szerint idén a napközis táborok mellett ottalvós táborokat is lehet szervezni, így a nyári szünet tíz hetében 110 ezer gyerek töltheti a szünidő egy részét Erzsébet-táborokban.

(MTI)

Fotó:MTI/Soós Lajos

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2021. június 15. 13:13
Klassz! Így tovább. A ballibsik hülyét kapnak.
Bulvár Viktor
2021. június 15. 13:07
Már tervezem a fingreszelő operatív törzset is! Nagyon kemény munkájuk lesz, kik a magyar emberekért dolgoznak. Éljen a 2010-ben beharangozott kisebb kormány! Éljen Én!
llnnhegyi
2021. június 15. 12:56
Szükséges. A liberalbolsevistak nagy része már el sem megy szavazni. A törzs mindenkit felemel.
KötőDániell
2021. június 15. 12:52
Mi bajod van. Már a gyerekek táboroztatása is baj? Nincs minden országban ilyen lehetőség ám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!