Szoboszlai Dominik nem játszhat az EB-n

2021. június 01. 12:08

A német Kicker sportlap információja szerint kiújult Szoboszlai Dominik ágyéksérülése, így az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója biztosan nem szerepelhet a részben budapesti rendezésű, jövő pénteken kezdődő Európa-bajnokságon.

2021. június 01. 12:08
null

A lap internetes oldala kedden azt is közölte, hogy a középpályás már távozott is a nemzeti együttes ausztriai edzőtáborából. Szoboszlai tavaly decemberben szerződött Salzburgból az RB Leipzighez, de sérülése miatt eddig nem tudott bemutatkozni a lipcseieknél. 

Marco Rossi szövetségi kapitány kedden (ma) 17 órakor jelenti be az Eb-n szereplő csapat 26 fős keretét. 

A magyar válogatott a kontinensbajnokság F csoportjában a címvédő portugálokkal (június 15.), valamint a világbajnok franciákkal (19.) a Puskás Arénában, míg a németekkel (23.) Münchenben játszik majd.

(MTI)

Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. június 02. 07:42
Sajnos Szoboszlai és Kalmár hiánya nagyon meg fog látszódni, hisz gyakorlatilag a két ész hiányzik így a csapatból. Nagyon nehéz csoportba kerültünk velük együtt is bravúr lenne a továbbjutás. De küzdjenek a srácok az országért és saját magukért! Hogy bármi legyen az eredmény, büszkék lehessenek magukra. Leginkább a portugálokat lehetne elkapni most. De mind a három nagyon erős csapat aki még itt van. Gyakorlatilag ez az EB halálcsoportja. Más. Engedjük már el Albertékat meg Puskást meg Nyilasit könyörgöm! Az egy másik világ, és szinte egy másik sport volt! De még a labda se ugyan az! Ez olyan, mintha a politikában elkezdenénk bezzeg Rákóczizni....
brekker
2021. június 01. 18:24
Az alap azért a védelem és a kapus. Null háromnál elhagy minket az erő, szétesünk.
brekker
2021. június 01. 18:20
Csak szólok előre, aki kimegy a meccsekre nagy magyar gálára ne számítson. Ami viszont a magyar csapat erőssége, arról is szólok: Néha valahogy úgy összeállnak támadásban, mintha valami természetfeletti közös erő segítené őket. Hirtelen mindenki a helyén van, mintha egyszerre gondolkoznának. A régi magyar hadsikerek emlékképe ez.
brekker
2021. június 01. 17:55
Remélem Rossi valami állófocis betonvédelmet állít össze, ha futni kell, Lang lesz a leggyengébb láncszem, a többi fogalmatlan közül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!