Szivárványszínűre festette egy órára a hágai magyar nagykövetséget az AI

2021. június 27. 15:49

„Ez egy példátlan inzultus, példátlan incidens, amelyhez foghatót nem is nagyon tudok a világpolitikából az elmúlt évekből felvonultatni” – reagált Szijjártó Péter.

2021. június 27. 15:49

Szivárványszínűre festették egy órára a hágai magyar nagykövetség épületét az Amnesty International aktivistái. Mindez Szijjártó Péter vasárnapi rádióinterjújából derült ki. A külügyminiszter szerint az akcióhoz a holland hatóságok is asszisztáltak.

„Ez egy példátlan inzultus, példátlan incidens, amelyhez foghatót nem is nagyon tudok a világpolitikából az elmúlt évekből felvonultatni” – mondta Szijjártó, aki azt is „kikérte magának,” hogy bárki beleszóljon a gyermekek szexuális orientációjával kapcsolatos nevelésbe, hiszen ez szerinte ez a „szülő felelőssége és kizárólagos joga, és a törvény erről beszél.”

„A nemzetközi joggal és a diplomáciai gyakorlattal ez teljes mértékben szembe megy” – jelentette ki Szijjártó.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. június 28. 09:41
végük
ujujuj
2021. június 27. 20:58
Az AI irodaházát is be kellene színezni, kutyaszarral. Csak egy órára, természetesen.
Sulammit
2021. június 27. 20:46
Meg is kapták a méltó választ. Kulloghatnak gól nélkül haza. Szépen kiestek az öntelt alakok.
khomeini
2021. június 27. 19:43
meg vesziteni sem tudnak ezek a buzik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!