Szivárványba borult Szijjártó Péter kommentszekciója

2021. június 23. 19:26

LMBTQ-aktivisták Szijjártó Péter Facebook-oldalát többezer szivárványos giffel szórták tele.

2021. június 23. 19:26
null

Alig pár óra alatt több mint 25 ezer szivárványkomment érkezett Szijjártó Péter Facebook-oldalára (egyedül a nemzetközi Fake-News kampányt firtató videójára 2000) elsősorban skandináv országokból, miután több norvég celeb és influenszer – köztük Mads Hansen egykori norvég futballista – arra buzdította követőit, hogy szivárványos kommentjeikkel árasszák el a magyar külügyminiszter közösségi oldalát.

Szijjártó Pétert hétfőn az európai uniós külügyminiszterek tanácsa előtt kérdezte a nemzetközi sajtó a magyar pedofil törvényről. A miniszter magyar újságíróknak az ülés szünetében nyilatkozva hangsúlyozta: akik kritikát fogalmaznak meg a törvénnyel kapcsolatban, azok ezen globális fake news-kampány alapján formálnak véleményt. Elmondta, a törvény semmilyen társadalmi csoportot nem különböztet meg hátrányosan, a törvény egyetlen dologról szól: megvédeni a magyar gyerekeket. 

„Szóval ez a törvény nem szabályoz semmit felnőtt emberek szexuális orientációja kapcsán, meg sem említi. A törvény annyit mond ki, hogy amíg a gyermek nem tölti be a 18-at, az ő neveltetésük szexuális orientáció kapcsán kizárólagosan a szülő joga. Megvédeni egyrészt a pedofiloktól, másrészt pedig biztosítani, hogy a gyermek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése kizárólag a szülők joga és felelőssége legyen” – húzta alá a külgazdasági és külügyminiszter.

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 05. 21:30
Micsoda hősök. Gondolom azóta elvermelték az elkövetőket valami pincében. Diktatúrában ez így szokás nem?
-Zsolt-
2021. június 24. 13:54
A fenti kepen a volt perui nagykovete kepeit nezegeti a kulugyminiszter ur?
zakar zoltán béla
2021. június 24. 10:02
Kedves Bné Boldogh Ildikó!!!!!!!!!!!! Kik is a patkányok???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorset Naga
2021. június 23. 23:21
Ennyi buzi lett hirtelen?. Most visszafele olvasok....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!