Rendőrt hívott Szabó Tímea Bede Zsoltra

2021. június 14. 21:06

A Vadhajtások kérdései elől próbált kitérni Szabó Tímea. A villáminterjú hamarosan személyeskedésbe torkollott, a képviselőnő pedig rendőrt hívott a riporterre.

2021. június 14. 21:06
null

Bede Zsolt újabb akcióját a Kossuth téri tüntetés után követte el, ahol is kiszúrta a tömegből távozó Szabó Tímeát, akivel hamarosan éles szóváltásba keveredett. A kölcsönös beszólások végén az országgyűlési képviselő rendőrt hívott a Vadhajtások riporterére.

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2021. június 16. 14:31
Na, mondjuk mind Szabó Tímea, mind Bede elég gusztustalan stílusú, normális ember már egyre kevésbé megy politikusnak. Sajnos...
bagira
2021. június 16. 02:24
Bot kéri ki magának a piszkálást Küldött a globali gazdi küldöttje , parlamentben rosszindulatú kitörései durva dől belőle a gonoszság. Következő állomás melyik ország lesz , hova szól a parancs melyik kormány megdöntése van kiadva parancsban .
Pitypangocska
2021. június 15. 22:58
Undorító kis szipirtyó a Timike... Azt a minősíthetetlen alpári stílust, amit ő képvisel a Parlamentben, azt -szerinte- el kell viselnünk, de ő ugyanezt kikéri magának.
egy genetikusanalattvaló
2021. június 15. 20:42
Ugye milyen jó, amikor a hóhért akasztják! A parlamentben a Saul Alinsky recept szerint rikácsoló félnótás hogy kiakadt, amikor vele szemben használták az ő módszerét. Úgy tűnik az ő idegei kevésbé bírják az ostromot. Hát csak rajta! KamuGeri esetében is folytatni kell, amíg elszakad a cérna. Nyomás alatt egyre többet hibázik. Mindig újabb hazugságba kényszerül, hiába krákog a háttérben a keresztapa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!