Orbán Viktor és Magyarország álláspontja ebben a témában helyes

2021. június 25. 17:29

Sajnos nagyon kevés felelős vezető van, aki védi Európa keresztény értékeit.

2021. június 25. 17:29
Dan Tanasă

„Az általunk ismert Európa, amelyet ma ismerünk, ez a jólét és demokrácia, amelyben a brüsszeli biztosok közpénzből teszik zsebre a zsíros fizetéseket,  a kereszténységre és a konzervatív értékekre, hagyományokra, a szabadságra és a demokráciára épült.

A hagyományos, keresztény, konzervatív értékek védelme minden európai vezető felelőssége. A gyermekek bármilyen káros propagandától való védelme bármelyik felelős politikai vezető kötelessége.

Sajnos nagyon kevés felelős vezető van, aki védi Európa keresztény értékeit. Hasonlóképpen, a gyermekek ártatlansága iránt érzett aggodalmat is nagyon nehéz megtalálni a jelenlegi európai politikusok megnyilatkozásaiban.

Orbán Viktor és Magyarország álláspontja ebben a témában helyes, összhangban áll Európa keresztény és konzervatív értékrendjével.

Egy olyan Európa, amelyben ráerőszakolják a másikra a külünbözőségeket, nem a demokrácia és tolerancia Európája, hanem a konzervatív és keresztény értékrendtől idegen intolerancia és érdekcsoportok Európája.”

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tihamer
2021. június 26. 12:13
Ezt a magyargyűlölő retket miért kell szemlézni kedves mandiner? Vagy nem tudjátok ki Ő? A nemzettársaitok életét keseríti meg Erdélyben, ti meg nyilvánosságot adtok neki?
röviden
2021. június 26. 10:57
Mondom, hogy készülnek valamire. A román akkor hízeleg.
barany
2021. június 26. 10:56
Néhány hozzászóló túlságosan egyoldalúan látja a magyar-román viszony kérdését. Gyűlölettel utasítja vissza a román politikusok vagy média magyar kormányt, főleg Orbánt dicsérő véleményét. A politika bonyolult dolog, és a gyűlölet rossz tanácsadó. Nem szerencsés, hogy magyarországi kommentelők durván támadják azokat a román politikusokat, akikkel az erdélyi magyarok közös koalícióban kormányoznak. Kétségtelen, hogy az elmúlt száz évben sok sérelem érte az erdélyi magyarokat. De ennek örökös felemlegetése értelmetlen, sőt káros. Az, hogy az EU-ban elvitatják a magyar (román, lengyel, cseh, stb.) szülők jogát gyermekeik nevelésére és védelmére, számunkra és a többi volt kommunista ország számára is elfogadhatatlan. Az EU nyugat-európai országai megítélésünk szerint rossz útra tévedtek, és minket is erre akarnak bennünket kényszeríteni. A kényszert csak összefogással tudjuk visszautasítani. Szerbiával nagyon jó lett a viszonyunk. Romániával is ki kell békülni. Nehezebb lesz, mint a szerbekkel, de meg kell csinálni. A múlt elmúlt, a jövő problémáit kell megoldani.
Parm
2021. június 26. 07:50
Ha egy román politikus dicséri Magyarországot, akkor ott nagyon kell figyelni a pénztárcánkra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!