Niedermüller-díjat alapított a Mi Hazánk a „hungarofóbok” számára

2021. június 12. 16:57

A Mi Hazánk Mozgalom utat mutat „hungarofóboknak” és hazafiaknak egyaránt: Magyarország a magyaroké! – olvasható a párt közleményében.

2021. június 12. 16:57
null

Dúró Dóra Facebook-oldalán jelent meg a hír: Niedermüller-díjat alapított a Mi Hazánk a hungarofóbok számára.

A Mi Hazánk Mozgalom a szellemi honvédelem jegyében, figyelemfelhívó és elrettentő jelleggel alapít Niedermüller-díjat, mellyel a magyar nemzet tekintélyén esett csorbák okozóinak kívánunk örök mementót, lelki kalodát állítani – olvasható a független országgyűlési képviselő oldalán. 

„A hazánkban ideiglenesen állomásozó hungarofóbok ellen egyúttal harcba hívjuk a magunkfajtákat: tégy a magyargyűlölet ellen!”

– áll a közleményben. 

A bejegyzést a következőképpen zárul: „A Mi Hazánk Mozgalom utat mutat hungarofóboknak és hazafiaknak egyaránt: Magyarország a magyaroké!”.

Kép forrása: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kékFogúHarald
2021. június 13. 16:05
3 óráig értelmeztem a hülye címeteket, javaslatom: "Niedermüller /Neandervölgyi nevű díjat alapított a Mi Hazánk, a „hungarofóbok” számára. Tanuljatok meg egyértelműen fogalmazni !
Sommer
2021. június 13. 12:54
2004. december 5. tiszteletére kérnénk jelölés az első ilyen díjazott személyére...
u.hu
2021. június 13. 11:44
Orbán Torgyánt is megszelíditette, igaz akkor kettő forduló között. Pedig ott volt spiritusz.
Búvár Kund
2021. június 13. 07:24
Amúgy inkább Rémísztő Rosszindulatú Képződmény nevet javasoltam volna a díjnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!