Nagyinterjút adott Mészáros Lőrinc az Indexnek

2021. június 10. 21:14

A pénteken megjelenő interjúban volt feleségéről, új házasságáról és vagyonának gyarapodásáról is beszél Mészáros Lőrinc.

2021. június 10. 21:14
null

Mészáros Lőrinc került A 100 leggazdagabb magyar listájának élére, 445 milliárdos vagyonával. A péntek reggel az Indexen megjelenő exkluzív interjúban a beharangozó szerint szó lesz arról, milyen szerepet szán gyermekeinek cége irányításában, akikre úgy utalt, mint sikerének zálogaira. 

Az Index állítása szerint Mészáros Lőrinc magánéletébe is betekintést nyerhetünk, miután ő és felesége tavaly szeptemberben jelentették be, hogy 36 év házasság után elválnak és az üzletember szerint „békében, korrekt módon oldották meg a különválást”.

Várkonyi Andrea műsorvezetővel szövődő románca hatalmas figyelmet váltott ki a búlvársajtóban, mint kiderült hamarosan esküvő is lesz.

– mondta az Indexnek Mészáros Lőrinc. 

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2021. június 11. 11:38
Az indexnek a kurva anyját.
Agnieszka
2021. június 11. 08:08
Az épületgépészek egyetemi végzettség NÉLKÜL is NAGYON okosak tudnak lenni, a szakmájukban, és az üzletben is. VAN ilyen fajta tehetség is, villámgyors felismerése a problémának és gyors, értelmes megoldása, megfelelő emberek kiválasztása, mikor már megy a szekér, stb.. Természetesen van szerencse faktor is, de azzal is csak az okos, értelmes, céltudatos, gyors gondolkodású tud élni. Nem igazán értem a Mészároson rágódókat, több kéne ebből az értelmes, jó gazda, építő ember fajtából. A közvetlen környezetemben is van, kisebb léptékben ugyan, de nagyon hasonló életpálya. Elsősorban szakmailag kell nagyon okosnak lenn, mert ez az induló hajtó erő. Tudni kell, h. az ember mit akar -előbbre jutni- felelősséggel, egyre nagyobb munkák vállalásával, amihez egyre több ember foglalkoztatása szükséges. Innen nemcsak a szakmában kell okosnak lenni. Tudni kell, h. az ember mit akar, nem is annyira bírvágytól, hanem becsvágytól hajtva előre jutni, és a munkának a legjobbnak kell lenni, ami elvárható. Akiről írok, semmiféle politikai kapcsolattal NEM rendelkezik. Van ilyen is. Nagyon igazságtalanul osztják az élethez a tehetséget, aminek sok ága van, jellem, okosság, törekvés, szorgalom. Kár irigynek lenni, törekedni kell az embernek a saját lehetőségei között a jobbra.
Ohel
2021. június 11. 08:05
Bízom benne, hogy az interjú máshol is olvasható lesz, mert Indexre még véletlenül se kattintok. Nehogy már növeljem az oldal látogatottságát. :-)
geyza1947
2021. június 11. 07:48
Sok mindent elhiszek , de egy dolgot nem: nem lehetnek boldogok, hiszen a boldogság egy őszinte igaz szerelem nélkül elképzelhetetlen !!! Márpedig teljesen biztos vagyok abban, hogy a ribi nem szerelmes ! Egyszerűen nem képzelhető el ! Ö ugyanis még egy jó állapotban levő kivánatos alkat, míg ezzel ellentétben Lölőt ha meglátnánk anyaszült meztelenül, gondolom a legtöbben hányingert kapnának ! Elképzelni sem tudom, hogy Lölő azzal a romhalmaz testével és táskás szemű pofájával nyálár csorgatva küzd Andikán és az meg Cszerelemből teszi szét a lábait !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak gondoljanak bele a látványba....................................aztán higgyenek amit csak akarnak !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!