Milliós kárt okozott egy részeg rongáló a nyíregyházi sportcsarnokban

2021. június 14. 08:30

Az elkövető üvegeket tört be és italautomatákat borogatott.

2021. június 14. 08:30
null

Több millió forint kárt okozott a nyíregyházi Continental Arénában egy részeg rongáló, aki kinyitotta a tűzoltócsapokat, üvegeket tört be és italautomatákat borogatott – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

Péntekek hajnalban kaptak bejelentést a rongálásról – írták. A helyszínen azt tapasztalták, hogy a padlót mindenhol – tűzoltókészülékekből származó – fehér por és üvegszilánk borítja, a csarnok küzdőterébe tűzoltótömlőből folyik a víz, a folyóson pedig felborított, megrongált italautomatákat találtak.

A rendőrök ezután egy ittas férfire bukkantak az épületben. Mint kiderült, a 21 éves fiatalember, miután betörte egy parkoló autó szélvédőjét, felmászott a sportcsarnok oldalán az egyik vészkijárathoz, amelyet szintén betört, majd az épületben folytatta a rongálást.

A nyíregyházi férfit rongálás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A gyanúsított a vallomásában ittasságára hivatkozott, és azt állította, hogy nem emlékszik a történtekre – olvasható a police.hu oldalon.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DoomGuy
2021. június 15. 10:51
Azt nem értem, hogy ez miért hír? Nem nagy öröm, belátom, de egy fiatal berúgott és baromállat lett. Fizesse ki a kárt, vonják a keresetéből, vagy pereljék le róla (vagy az eltartójából, ha még anyuhoteles). Világszerte naponta 1000 ilyen eset van.
bagira
2021. június 15. 01:58
Részeg miért nem a gyurcsány villa kapuját rongálta , bizonyára ballisi , stadion iszonya van mint a ballibsiknek , amit Orbánék építenek azt a ballibsik rombolják . ,mert gyurcsány nem épített nincs mit rongálni.
nempolitizálok
2021. június 14. 16:12
A srácnak lesz miért dolgoznia az elkövetkezendő három évben. Jó kis baliibsi szavazó lehet.
kolozsv
2021. június 14. 13:00
Meg kellene verni. Jó alaposan. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!