Méhek költöznek az Agrárminisztériumba

2021. június 20. 13:32

Hamarosan megérkezik az új méhcsalád az Agrárminisztérium erkélyére – jelentette be Nagy István a Facebookon. 

2021. június 20. 13:32
null

Hamarosan megérkezik az új méhcsalád az Agrárminisztérium erkélyére – mondta az agrárminiszter vasárnap a Facebook-oldalán.

Nagy István videójában – méhészkedéshez beöltözve – mutatta be a méhészeti tevékenység alapvető eszközeit, valamint a fiókokat, ahol a méhek laknak és ahová a mézet gyűjtik. A miniszter elmondta: a méhészkedés három alapvető eszköze: a füstölő, a kaptárszolga, valamint a háló, amivel az ember a fejét védi. Nagy István közölte: útnak indul a méhcsalád, amely ezután az Agrárminisztérium erkélyén fog lakni.

(MTI)

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palepoli
2021. június 21. 08:47
Buta provokáció. Szörnyű.
lendvaiildiko
2021. június 20. 17:36
E kis "költeményt " német ócska vas villamosok vásárlásához írtam, de vannak benn méhek is.... Ég a napmelegtől a kopár szik sarja, Tikkadt méhcsaládok zümmögnek arra, Keresik a nektárt és a virágport, De csak aprószulák és parlagfű terem ott. Kiégett mezőn birkanyáj kesereg, éhségében a körút felé tekereg. Ott a Siemenst és a CAF villamost németektől levetett ócskaság követi, Mely a város birka népét este döcögve otthonába viszi...
manitowoc
2021. június 20. 17:06
Válogatás kormánypárti nickek "méhügyi" hozzászólásaiból az Agrárminisztérium erkélyén méhészkedő Nagy István agrárminiszter részére: "Még egy agyalágyult! Budapest helye a magyar méztermelésben elenyésző. Nem volt kihalási veszély az élőhely hiánya miatt. Inkább a légszennyezések pusztítják, ami a kerékpársávok felfestése okán megjelenő hosszabb menetidő miatt keletkező kipufogógáz többlet nagyobb veszélyt jelent számukra, mint a virághiány" "Ez egy ekkora baromság, hogy az a pár poros szenyezett városi mezőcske fog hozzájárulni a természet egyensúlyához. Ennek belátásához nem kell exeteri egyetem se." "ki a csuda akar benzingőzös mézet enni?" "a méh nem városi élőlény" "Meg egyébként mi a p.csának a belvárosba több méh?" "Szakértői díjat grátisz ajánlom föl a város szmogban megrokkant méhcsaládok rehabilitáiójára" "kötve hiszem, hogy bizonyos méhgeneráció a nagyvárosi 50 fokos aszfalt melegben és harapható bezingőz közepette érzi jól magát." "Az emberek életét ellehetetlenítő rovarokat telepítenek és szaporítanak a városban. Ezt kizárólag a sötétzöld demagógia terjesztéséért, politikai okból teszik." Végül Orbán agrárminisztere (a Kossuth téren) viselje csak el Friedrich Ferdinand von Beus nick gúnyolódását is: "A méhek természetes környezete az épített beton-aszfalt-üveg urbánus környezet. A méhészek egymást tapossák, hogy a Kossuth tér - Bosnyák tér tengelyen kaptárakat tehessenek le."
Sróf
2021. június 20. 14:16
Az szimpatikus, hogy méhészkedik és bemutatja, a méhek aranyos jószágok, azt viszont rohadtul nem értem, miért kell egy méhcsalád Kossuth térre költöztetésévél a hülyeségvonatra fölszállni. Ezzel most Karácsonyék méhlegelős rajongóinál igyekezne bevágódni, vagy mi a franc? Azok a hívek annyira a méhek és a természetszeretetük miatt rajonganak Karácsonyék méhlegelőiért, hogy a lakásukba betévedő denevért is automatikusan fújják le chemotoxszal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!