Óriásit trollkodott Marco Rossi

2021. június 29. 22:41

A szövetségi kapitány üzent az Eb-ről kieső német csapatnak.

2021. június 29. 22:41
null

Bár a Trollfoci visszakapta Facebook-oldalát, úgy tűnik lesz aki helyettesítse őket, amennyiben megint letiltják az oldalt. Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a németeknek szúrt oda, miután az angol válogatottól elszenvedett kétgólos vereséggel búcsúztak az Eb-től. 

Rossi egy montázst posztolt, amelyen Cristiano Ronaldoval, a portugálok, és Manuel Neuerrel a németek csapatkapitányával, valamint Kylian Mbappéval a franciák ifjú sztárjával látható, akik bőröndjeikkel épp megérkeznek a tengerhez.

„Találkozunk a tengerparton!”

– üzente korábbi ellenfeleinknek az olasz szakember.

A németek vereségével ugyanis válogatottunk mindhárom csoportbéli ellenfele, a „halálcsoport” összes tagja kiesett a kontinensbajnokság további küzdelmeiből. A világbajnoki címvédő franciák tegnap egy 3-3-mas meccset követő drámai tizenegyespárbajban maradtak alul a svájci csapattal szemben, a legutóbbi Európa-bajnok portugál válogatott pedig Belgium ellen esett ki.

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. június 30. 11:29
Most olvastam egy jó írást egy szurkolói oldalon! A Hungarian Fanatics facebook oldalán : "El sem tudom képzelni, hogy a sok acsarkodó, kárörvendő embernek, mennyire rémisztő, rettenetes lehet ez a kép. Mikor több tízezer magyar (vesztes meccs után is) a szívéhez emelt kézzel, teli torokból énekli a magyar Himnuszt! Ti vagytok azok, akik a Portugália elleni mérkőzés nyolcvanvalahányadik percéig lerágtátok mind a tíz körmötöket, hogy a regnáló Európa-bajnok, a mi - általatok megfogalmazott - nevesincs focistáinknak valahogy begyötörjenek egy gólt. Majd utána "nyugtával dicsérd a napot" hozzáállással beböfögtök egy "én megmondtam" hozzászólást. Ti vagytok azok, akik rendre hangoztatjátok, "a magyar foci a kutyát sem érdekli", majd szinte agyvérzést kaptok amikor a főváros utcáin több tízezer magyar egységesen vonul. Ti vagytok, akik fröcsögő nyállal, bevérzett szemekkel mondjátok: "a magyarnál nincs széthúzóbb nép". Majd meglátjátok a tízezres tömeget, akik klubhovatartozástól, társadalmi rétegtől, politikai nézettől, nemtől, kortól, nemi identitástól függetlenül együtt szurkolnak, és rátok jön a frász. Ti vagytok a széthúzó társaság! Ti vagytok "a jelentéktelen média performanszok" akik amióta kiestünk minden napra tartogatnak meglepetéseket, napok óta próbálkoznak különböző stílusban lejáratni szurkolói légkört/társadalmat, amelyek továbbra is csak ócska próbálkozások a valósággal szemben. Adományozások, Kórházi, egészségügyi dolgozók megsegítése, állatbarát tevékenységek stb... valahogy elkerüli a figyelmeteket mindig. Ti vagytok, akik amúgy - saját elmondásotok szerint - nem követitek a magyar labdarúgást, de az első adandó pillanatban amikor lehetőségetek van, gyűlölködtök, mert a szánalmas kis életetekben nincs jobb dolgotok, nem baj ha nincs hozzáértésetek, vagy nem vagytok tisztában tényekkel, de... Ti vagytok azok akik a németországi provokáció kapcsán még minket szurkolókat okoltok. Akik ennek ellenére szinte példátlanul lehozták az egész napot Münchenben. Viszont mi vagyunk azok, akik holnap is felvesszük a címeres mezeket, kirakjuk a zászlóinkat, felvesszük a "Magyarország" feliratú pólóinkat és újra, egységbe kovácsolódunk. Ez nektek is jó, hiszen majd lesz amin tudtok fröcsögni, napokig, hetekig, hónapokig, erőlködtök majd, megpukkadtok, közben idegen ország idegen játékosainak szurkoltok, mert ők jobbak, szebben játszanak, több gólt lőnek. Lelketek rajta mert a magyar ember nem felejt! Hajdú B. István mai angol-német mérkőzés közben mondta ezt : "Angol szurkolók kifütyülték a német himnuszt, de reméljük, más hírportálok nem fogják ezért is a magyar szurkolókat okolni." Mindörökké Magyarország, MINDÖRÖKKÉ!!
balbako_
2021. június 30. 11:22
Finom szúrás a nagyképű hólyagok felé....Lassan tényleg teljesen magyarrá vált.
zakar zoltán béla
2021. június 30. 10:29
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DonCiccio
2021. június 30. 10:20
A ,,halálcsoport" összes nagyképű ,,sztárcsapata" kiesett, + még a hollandok is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!