Visszatért a TrollFoci

2021. június 19. 09:30

Köszönjük minden volt, mostani és leendő követőnknek, partnerünknek és támogatónknak, hogy kitartanak mellettünk! Soha ne becsüld le a közösség erejét!” – írja a portál.

2021. június 19. 09:30
null

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, minden indoklás nélkül törölte a Facebook a TrollFoci oldalt. Kilenc év működés után, előzetes értesítés nélkül cselekedett így a technológiai óriáscég.

A TrollFoci a legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldal a Facebookon, amely a magyar és nemzetközi futball kapcsán közöl humoros mémeket és egyéb tartalmakat.

VISSZATÉRTÜNK! Köszönjük minden volt, mostani és leendő követőnknek, partnerünknek és támogatónknak, hogy kitartanak mellettünk! Soha ne becsüld le a közösség erejét!” – írja a portál.

Az új oldalra már ki is került az első mém a ma délutáni magyar-francia meccsre reflektálva:

Fotók: TrollFoci közösségi oldala

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alacsony-a-kerites
2021. június 20. 11:14
Itt van a link: https://www.facebook.com/freetrollfoci/
amca
2021. június 19. 20:17
Üzenem Cákkerbörgnek,ha a teljes vagyonát 400 000 000 000 USD-t azonnal kifizeti ,akkor sem lépek be.e
MZperXXL
2021. június 19. 14:08
Szóval törölte őket a Facebook, erre újraregisztrálták magukat ugyanarra a Facebook-ra, amelyik indoklás nélkül törölte őket és bármikor újra, ugyanígy törölheti őket, és valamennyi tartalmukat továbbra is kizárólag erre a spontán törölgető Facebook-ra töltögetik fel? Hát, gratulálok... Az nem jutott eszükbe, hogy önálló oldalt hoznak létre, hazai domain-en, hazai tárhelyen amelyet KIZÁRÓLAG ŐK MAGUK KONTROLLÁLNAK, és a Facebook-ra csak az ide mutató hivatkozásokat meg a SAJÁT MAGUK KONTROLLÁLTA oldalra feltett anyagok MÁSOLATÁT töltik fel?
democRATS
2021. június 19. 13:53
Aki facebookozik, az nézze meg a social dilemma című dokumentumfilmet, aztán döntse el, hogy akarja e még, hogy megvezessék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!