Kubatov Gábor felhívást intézett a többi klubvezetőhöz

2021. június 22. 16:08

„Fessünk holnap este piros-fehér-zöldre minden stadiont!” – írta Kubatov.

2021. június 22. 16:08
null

Mint arról mi is beszámoltunk, a szurkolók kérésének megfelelve nemzeti színekbe borul a magyar-német meccsen a Groupama Aréna. Kubatov Gábor most az akcióval kapcsolatban azt írta közösségi oldalán: „arra kérem a többi klubvezetőt, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

Fessünk holnap este piros-fehér-zöldre minden stadiont!”

Az UEFA döntése értelmében nem fog szivárványszínbe borulni a müncheni Allianz Aréna a szerdai meccsen, emiatt több német stadion is bejelentette: tiltakozásul LMBTQ-színekben fognak „pompázni” a meccs idején.

Nyitókép: Facebook

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2021. június 22. 19:44
Nem kellene tovább feszíteni a húrt. Így is barbár hordának nézik a magyarokat akiket meg kell fékezni. Orbán Viktor elintézi , hogy előbb vagy utóbb legyen egy újabb Trianon.
brekker
2021. június 22. 18:01
A "magyar-német stadionharc" címen fog ez bekerülni a történelemkönyvekbe. Az EU felbomlásának a "láthatatlan jelei" közé. Miért voltak ezek ilyen hülyék kérdezi majd az utókor.
csuszka
2021. június 22. 17:50
nem arról volt szó, hogy a foci nem politika?
brekker
2021. június 22. 17:37
Ez a seggfej hozta nekünk Rebrovot, most pedig a másik németet, és az előzőeket ő is küldte el. Őt ki küldi már el? Egy önálló gondolata nincs, mindig megy a trenddel, meg amit a nagy "legendák" erőltetnek, (a másfajta zöldbárók).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!