Rendkívüli!

Híres vezető-gyilkosságok, melyek megfordították a világtörténelem menetét

Nemzeti színekbe borul a magyar-német meccsen a Groupama Aréna

2021. június 22. 13:15

Válaszolt Kubatov Gábor a fradisták kérésére.

2021. június 22. 13:15
null

Mint arról mi is beszámoltunk, azzal a kéréssel fordult a Fradi B-Közép Kubatov Gábor felé, hogy a szerdai német-magyar meccsre boruljon nemzeti színekbe a Groupama Aréna, válaszul arra, hogy a müncheni stadiont az LMBTQ-mozgalom színeiben világították volna meg a mérkőzés idejére. 

Természetes. A haza minden előtt”

írta a kérésre válaszolva Kubatov Gábor közösségi oldalán. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. június 23. 12:06
Takonybubus!
brekker
2021. június 22. 18:07
Orbán tudta, hogy a régi stadionokat nem lehet megfelelően kivilágítani, ezért újakat építtetett, a modern stadionharc kívánalmainak megfelelően.
Nuttika
2021. június 22. 16:28
Nagyon helyes. Akinek pedig nem tetszik, - Fletó szavaival élve - el lehet menni. Keressenek olyan országot, ahol nem a nemzeti szín lobogó, hanem a buzi zászló ami összetartja az embereket.
Isten jobb keze
2021. június 22. 16:13
Ügyes elterelés gratulálok! Orbánék bedobták a buzi-pedó kutya csontot, azóta a kinai fundan szóba sem kerűl! Hülye magyarok vagyunk, és főleg birkák úgy irányitanak minket ahogyan ők akarnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!