Kicselezné a Facebookot a posztok.hu

2021. június 08. 22:07

A magyar fejlesztésű oldal megkeresi és megmutatja az eltitkolt bejegyzéseket az olvasóknak.

2021. június 08. 22:07
null

Új, innovatív megoldást találtak a Facebook által eltitkolt posztok megtalálására. A posztok.hu ugyanis megkeresi és megmutatja az eltitkolt bejegyzéseket, majd át is vezeti az olvasót a Facebookhoz, hogy ott kedvelje, megjegyzéseket írjon, vitatkozzon, azaz minden a szokásos módon mehet tovább a Facebookon.

„Nemzeti hírfolyam”

Az oldal egy magyar fejlesztésű innováció, amelyet az alkotók „nemzeti hírfolyamnak neveznek”, amely

a Facebook árnyéktiltást és egyéb szabad véleménynyilvánítást gátló korlátozásait küszöböli ki.

A weboldalon megjelennek azok a tartalmak is, amelyek a tech-óriások globalista világszemléletével ellentétben állnak.

A posztok.hu nem közöl saját tartalmat

A posztok.hu nem közöl saját tartalmat, hanem a Facebookon megjelenő nemzeti politikusok, közszereplők, véleményvezérek és média egyébként hátra sorolt tartalmait veszi át és teszi korlátozások nélkül elérhetővé az érdeklődők számára – akkor is, ha a Facebook árnyékba helyezi, és nem dobja fel az olvasónak.

Lehetőség van az eredeti, közösségi médiában megjelent posztra visszanavigálni, azt ott kedvelni, megosztani illetve kommentezni, ezáltal katalizátor szerepet betöltve segíteni a hírek eredeti csatornán való terjedését is. A legnépszerűbb közösségi oldal tartalmai mellett YouTube és TikTok videók valamint Telegram bejegyzések is megjelenhetnek.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. június 09. 08:53
Milyen izgalomba jöttek a ballibsi trollok a témától. Milyen kár, hogy nem látom a véleményecskéjüket. Ja, nem....
Armageddon
2021. június 09. 08:42
"Anyázást, fideszbérencezést, fikázást, orbánozást, oktatásegészségügyezést, euróárfolyamozást, diktatúrázást, jogállamozást, vallásgyalázó megjegyzéseket is ugyanerre az email címre várjuk azoktól, akik szellemileg elég érettnek gondolják magukat ezen gondolatok magvas kifejtésére." A posztok.hu csapata Érdekes... A gyurcsányizáshoz, karigerizéshez nem kérnek szellemi érettséget. Látszik, ismerik a f idiótákat.
Secnir
2021. június 09. 08:08
A magyar fejlesztésű oldal megkeresi és megmutatja az eltitkolt bejegyzéseket az olvasóknak segítek megérteni: a kormány lefejlesztett egy weboldalt, ahol a kormány- és kormányközeli facebook-posztok azonnal megjelennek. mindamellett érthetetlen az "eltitkolt" bejegyzés, mert azt a posztoló tudja csak eltitkolni, mondjuk public-ról átállítja csak egy csoport számára. valószínűleg itt arról van nagyba szó, hogy nem tetszik az a fideszben, hogy nincs elég like a bejegyzéseiken. ha a bejegyzéseket nem likeolják, mert nem szeretik, akkor a posztok.hu-t sem fogják olvasgatni...
Aegopolis.
2021. június 09. 06:57
A magyar kreativitás... hogyan játsszuk ki a játékszabályokat. Holnap BKV-bliccelési jótanácsok következnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!