Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Karácsony: Megvan az első győzelem Európa „legerőszakosabb” kormánya ellen

2021. június 07. 11:39

Válaszolt Gulyás Gergelynek a budapesti főpolgármester.

2021. június 07. 11:39
null

„Pár következtetést” posztolt Facebook-oldalára Karácsony Gergely „Gulyás miniszter némileg zavaros tartalmú meghátrálására”, azaz a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel készült gyorsinterjúnkra, melyben Gulyás bejelentette: „támogatjuk, hogy a budapestiek népszavazáson dönthessenek arról, akarnak-e Fudan Egyetemet”.

– jelentette ki Karácsony Gergely.

Bejegyzésében azt írta, a Fudan-beruházás feltételei „csak akkor lesznek ismertek, ha a kormány végre hajlandó nyilvánosságra hozni azokat”, ezzel ellentétben a Diákváros beruházási feltételei mind ismertek. A főpolgármester azt írta, el is kezdi az egyeztetéseket a népszavazásról, amely „országos is lehet”, mert „szólnia kell a kínai adósságfelvételről és a vidéki fiatalok esélyeiről”.

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

Összesen 282 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. június 09. 10:36
és ezért vicsorítasz faszbukker?
Krupp Skya
2021. június 08. 08:15
Karácsony: Megvan az első győzelem Európa „legerőszakosabb” kormánya ellen Mondja Európa, lófaszt Európa, a világ legostobább, de Így is jó, osto báb főpolgármestere
kronosz85
2021. június 08. 07:58
Ez neked győzelem te szerencsétlen? Nem változott semmi...
konfucius
2021. június 08. 07:39
Gergő hallod, te a sunyiság és közben aljasság díszpéldánya lettél. A körúton nem lehet közlekedni, ilyen böszmeséget, hogy körforgalom méretét CSÖKKENTENI (Clark Ádám tér), még városvezető nem csinált, és mégse ezekkel foglalkozol, hanem kampányolsz, egy évvel a választások előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!