Jakab Pétert bírálta az ATV-ben a momentumos főpolgármester-helyettes

2021. június 03. 18:53

Nem egységes ellenzék van, csak együttműködnek a pártok a közös célért – mondta Kerpel-Fronius Gábor.

2021. június 03. 18:53
null

Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum főpolgármester-helyettese az ATV Nap híre című műsor vendége volt, ahol az ellenzéki összefogásról beszéltek a vendégek. A műsorban Rangos Katalin újságíró, és Brenner Koloman jobbikos politikus is részt vett.

„Nem egységes ellenzék van, csak együttműködnek a pártok a közös célért” – mondta Kerpel-Fronius Gábor, majd hozzátette: „ezek a pártok más-más elképzeléssel bírnak a világról, az együttműködés erejét az adja, hogy a különbözőségek ellenére együtt tudnak működni”.

Ezt megelőzően viszont Kerpel-Fronius éles kritikával illette a Jobbikot, és annak miniszterelnök-jelöltjét, Jakab Pétert. A kritika abban merült ki, hogy a momentumos politikus leginkább a programot hiányolta, és azt, hogy semmit sem tud arról, hogy Jakab Péter mit tervez tenni ezzel az országgal. 

Kép forrása: MTI / Balogh Zoltán

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldchester
2021. június 04. 16:51
Hát azt mi sem tudjuk. Eddig még titkoljátok. Annyi kiderült O1G. Ezzel mit kezdjünk balfékek?
EMM195
2021. június 04. 13:23
Istenkém, hogy oda ne rohanjak... Volt olyan üzleti ügyem, amiben azt mondta nekem a másik fél: írj csak jó dörgedelmes levelet, fenyegetőzz... Ezek Mórickának nézik az egyszerű prolit. Mert az is.
cutcopy
2021. június 04. 13:22
„ezek a pártok más-más elképzeléssel bírnak a világról" Akkor hozzátehetted volna, hogy emiatt kormányzásra képtelenek vagytok..
amca
2021. június 04. 09:12
Pont annyi az elképzelése ,mint nektek. Zéro,nulla,semmi,nix. 1 biztos. Kinyírjátok 1mást ,mint Robesepéter,Stalin,meg Rosenfeld.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!